PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

Blog

nem csupán esztétikai szempontból válik fontossá, hanem különböző munkakörnyezetekben és feladatok elvégzésénél bizonyos vizuális segítséget is nyújtanak.

A munkavédelmi szemüvegeknek különböző szabványoknak kell megfelelniük a megfelelő biztonsági szint és minőség garantálása érdekében. A legfontosabb szabványok között szerepel:

Az Oreka sisakok széles színválasztékban kaphatók, amelyek nem csak esztétikai megfontolásokat szolgálnak, hanem lehetővé teszik a munkafolyamatok és a személyzet könnyű azonosítását is. A különböző színek segíthetnek a munkacsoportok, szakértelem vagy felelősségi körök megkülönböztetésében.

Munkavédelmi sisakok kulcsfontosságú szerepet játszanak a munkahelyi biztonságban, védelmet nyújtva a fejre eső tárgyak, elektromos ütések és más sérülések ellen.

gyakran az adott munkakör vagy területre vonatkozó szabványoknak és iparági gyakorlatoknak megfelelően változhat. Az alábbiakban néhány általános színcsoportot és azok lehetséges jelentéseit találod:

amelyek kifejezetten az ipari alpinisták és más magasban végzett munkákat végző szakemberek számára lettek tervezve.

amelyek kiváló védelmet biztosítanak a munkahelyi környezetben előforduló különféle szennyező anyagokkal szemben. Amennyiben Ön vagy vállalata 3M légzésvédő eszközöket keres, íme néhány meggyőző érv, amiért érdemes minket felkeresnie:

a magas munkabiztonsági követelményeket támasztó ipari környezetekben.

Ezek az overálok különösen ajánlottak az ipari, kémiai, építőipari, valamint az asbesztsanálási munkákhoz. Az alábbiakban összefoglaljuk, miért ajánljuk a Tyvek Expert overálokat és hogy miért érdemes ezeket cégünknél beszerezni.

Cégünk büszkén hirdeti, hogy széles körű, készletről elérhető védőfelszerelésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére,

A testhevederek és zuhanásgátló eszközök kulcsfontosságúak a magasságban végzett munkák során

Használhatunk-e ütésbiztos Baseball sapkát munkavédelmi sisak helyett?

Miért fontos a munkavédalmi sisak viselése?

Itt vannak a legfontosabb légzésvédelmi szabványok, amelyek vonatkoznak a pormaszkokra, szűrőbetétekre, félálarcokra és teljes álarcokra:

zuhanásgátló eszközök szabványai olyan előírásokat és követelményeket határoznak meg,

Amikor védőfelszerelések beszerzéséről van szó, vállalkozásunk a legjobb választás minden szakember és vállalat számára. Az alábbiakban összegzünk néhány kulcsfontosságú okot, amiért érdemes nálunk vásárolni: