PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

HOL VAGYUNK?

Finibus Bonorum
2023.07.04 10:38
HOL VAGYUNK?

Amikor védőfelszerelések beszerzéséről van szó, vállalkozásunk a legjobb választás minden szakember és vállalat számára. Az alábbiakban összegzünk néhány kulcsfontosságú okot, amiért érdemes nálunk vásárolni:

Kiváló Megközelíthetőség

Cégünk lokációja stratégiai szempontból kiválasztott, így könnyedén elérhető tömegközlekedéssel és személyes járművel egyaránt. Ez a jó megközelíthetőség időt takarít meg vásárlóink számára, akik így kevesebb időt töltenek az utazással és többet a lényeges tevékenységeikkel.

Könnyű Parkolás

Tudjuk, mennyire fontos a kényelmes és stresszmentes vásárlási élmény. Ezért biztosítunk elegendő parkolóhelyet közvetlenül üzletünk és raktárunk előtt, hogy vásárlóink ne kelljen időt pazarolniuk a parkolóhely kereséssel. Az egyszerű és gyors parkolás lehetővé teszi, hogy több idő maradjon a lényeges dolgokra: a megfelelő védőfelszerelések kiválasztására.

Raktárkészletről Történő Vásárlás

Rendelkezünk egy széles körű, azonnal elérhető raktárkészlettel, amely magában foglalja a legújabb és legkeresettebb védőfelszereléseket, így ügyfeleink nem kell, hogy hetekig várjanak a szükséges termékekre. A raktárkészletről történő vásárlás lehetővé teszi az azonnali megoldást a sürgős igényekre, segítve vállalkozásokat és szakembereket abban, hogy folytathassák munkájukat minimális késedelemmel.

Miért Válasszon Minket?

  • Személyre Szabott Szaktanácsadás: Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a megfelelő termékek kiválasztásában, figyelembe véve az egyedi igényeket és munkakörülményeket.
  • Versenyképes Árak: Törekszünk arra, hogy termékeinket a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk, anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a minőség terén.
  • Gyors és Rugalmas Ügyintézés: Célunk, hogy vásárlási folyamatunk a lehető legzökkenőmentesebb és legegyszerűbb legyen ügyfeleink számára.

Válassza cégünket, és tapasztalja meg az egyszerű, gyors és kényelmes vásárlást, mindezt egy helyen. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink biztonságát és kényelmét szolgáljuk kiemelkedő termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Várjuk szeretettel üzletünkben és raktárunkban, ahol minden igényt kielégítő vásárlási élményben lehet része.

 

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: 

Telefon: +36 70 608 2434
Hívható: H-P 8:00-16:00 (SMS fogadásra nem alkalmas)
*Rejtett számról érkező hívásokat nem áll módunkban fogadni, megértésüket köszönjük.

Rendelés módosítása, lemondása, egyéb észrevétel: webmaster@testheveder.hu
Garanciális ügyintézés, elállási jog: webmaster@testheveder.hu

Üzletünk nyitva tartása:

Személyesen vásárolnál? Keresd fel személyesen boltunkat! 
Üzletünk Nyitva tartása: Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

Boltunkban előzetes rendelés nélkül is lehet vásárolni.
FIGYELEM: a weboldalon szereplő akciók, csak az online leadott rendelésekre érvényesek!

Ingyenes parkolóhelyet biztosítunk az autóval érkező látogatóinknak!
Üzletünk akadálymentesen is megközelíthető, így a kerekesszékkel közlekedők is probléma nélkül vásárolhatnak.

Itt találsz minket

Címünk: 1097, Budapest, Kiskalmár utca 7.

 

 

 

 

 

Szállítási Információk 

 

Express One Futárszolgálat:  06-1-877-7400  
Csomagkövetés: Csomagkövetés