PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

ZUHANÁSGÁTLÓ

Termékek, melyek életet mentenek és sérüléseket előznek meg - ezek a zuhanásgátló rendszerek. A magasban végzett munkák során a legfőbb prioritás a biztonság, és a zuhanásgátlók megfelelő használata és kiválasztása elengedhetetlen fontosságú. Íme egy általános ismertető a zuhanásgátlókról:

Zuhanásgátló Rendszerek:

  1. Miben állnak? A zuhanásgátló rendszerek olyan felszerelésekből állnak, melyek célja a zuhanás elleni védelem biztosítása. Ezek magukban foglalhatnak hevedereket, köteleket, karabinereket, energiaelnyelőket és más tartozékokat.

  2. Hogyan működnek? Ezek a rendszerek megakadályoznak egy esetleges zuhanást, vagy ha az mégis bekövetkezik, akkor csökkentik annak következményeit. Például az energiaelnyelők az energiát abszorbeálják, így csökkentve a zuhanásból eredő ütés erejét.

  3. Szabványok: A zuhanásgátló rendszereknek meg kell felelniük különböző biztonsági szabványoknak és előírásoknak, mint például az EN 361:2002 (Teljes testövfelszerelések) vagy az EN 363:2008 (Zuhanásgátló rendszerek).

  4. Felhasználási területek: Ezek a rendszerek széles körben használatosak építőipari, ipari, szerelési, és más magasan végzett munkáknál, ahol a zuhanás kockázata fennáll.

  5. Fontosság: A megfelelő zuhanásgátló felszerelések kiválasztása és használata elengedhetetlen az építőipari és más magasban végzett munkák során a munkavállalók biztonsága érdekében.

A zuhanásgátló rendszerek olyan eszközök, amelyek megvédik a magasan végzett munkavállalókat a sérülésektől és akár életveszélyes helyzetektől. Minden esetben fontos azonban a megfelelő felszerelés kiválasztása, az alkalmazottak megfelelő képzése és az előírt biztonsági szabványok betartása.

 

A vezérelt zuhanásgátlók fontos eszközök a magasan végzett munkák során, amelyek megakadályozzák a munkavállalók zuhanását és csökkentik a sérülés kockázatát. Íme egy áttekintés ezekről az eszközökről:

Vezérelt Zuhanásgátlók:

  1. Működési elv: A vezérelt zuhanásgátlók olyan eszközök, amelyek automatikusan reagálnak a zuhanás veszélyére, és megakadályozzák vagy lassítják a zuhanás következményeit. Ezek az eszközök lehetnek mechanikusak vagy mechanikus-elektromos eszközök, amelyek rugókkal, fékekkel vagy más mechanizmusokkal rendelkeznek a zuhanás megállítására vagy fékezésére.

  2. Rögzítés és mozgás: Ezek az eszközök általában egy fix ponton vannak rögzítve, például egy biztonsági hevederhez vagy egy erős alapzathoz, és lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy szabadon mozogjanak a munkaterületen. Ha zuhanás veszélye áll fenn, a vezérelt zuhanásgátlók automatikusan aktiválódnak, hogy megállítsák vagy lassítsák a zuhanást.

  3. Felhasználási területek: A vezérelt zuhanásgátlók széles körben használatosak az építőiparban, iparban, karbantartásban és egyéb magasan végzett munkákban, ahol a zuhanás kockázata fennáll.

  4. Biztonsági szabványok: Fontos, hogy a vezérelt zuhanásgátlók megfeleljenek a vonatkozó biztonsági szabványoknak és előírásoknak, mint például az EN 353-1:2014 (Álló- és futókötelek) vagy az EN 363:2018 (Zuhanásgátló rendszerek - Rész 4: Tartozékok).

  5. Fontosság: A vezérelt zuhanásgátlók elengedhetetlenek a magasan végzett munkák során a munkavállalók biztonsága érdekében. Ezek az eszközök segítenek megelőzni a súlyos sérüléseket és az életveszélyes helyzeteket a zuhanások során.

A vezérelt zuhanásgátlók olyan innovatív eszközök, amelyek hozzájárulnak a munkahelyi biztonsághoz és a munkavállalók egészségének és jólétének védelméhez. Fontos azonban a megfelelő képzés és a biztonsági előírások betartása a helyes használat érdekében.

 

Az automata vagy vezérelt zuhanásgátlók olyan fejlett rendszerek, amelyek kritikus pillanatokban automatikusan reagálnak, hogy megakadályozzák a zuhanást vagy minimalizálják annak következményeit. Ezek a rendszerek a felhasználó mozgását és helyzetét érzékelik, és szükség esetén azonnal működésbe lépnek. Íme egy átfogó ismertető az i automatikus zuhanásgátlókról:

Jellemzők és Működés:

  1. Érzékelés: Az i automatikus zuhanásgátlók rendelkeznek érzékelőkkel és szenzorokkal, amelyek képesek érzékelni a felhasználó mozgását, helyzetét és zuhanási eseményeket.

  2. Reakció: Amikor a rendszer érzékeli a zuhanás jeleit vagy más kritikus helyzetet, az automatikusan reagál. Ez lehet például egy energiaelnyelő megfeszítése vagy más mechanizmusok aktiválása, amelyek csökkentik a zuhanás erejét vagy megállítják azt.

  3. Késleltetés: Egyes automatikus zuhanásgátló rendszereknek van beépített késleltetése, hogy megakadályozzák a felesleges működést. Ez lehetőséget ad a felhasználónak, hogy stabilizálja magát, mielőtt a rendszer aktiválódik.

  4. Visszaállítás: Miután a rendszer működésbe lépett, és a zuhanást megakadályozta vagy enyhítette annak következményeit, visszaáll az eredeti állapotába, hogy újra használatra kész legyen.

Felhasználási Területek:

Az i automatikus zuhanásgátlók gyakran alkalmazzák olyan környezetekben, ahol a zuhanás veszélye nagyobb, vagy ahol a felhasználók gyorsan változó körülmények között dolgoznak. Például építőipari, ipari vagy szélsőséges környezetekben, ahol a manuális beavatkozás időben nem lehetséges vagy nem kívánatos.

Fontosság:

Az i automatikus zuhanásgátlók jelentősége abban rejlik, hogy gyorsan és hatékonyan reagálnak a zuhanás veszélyére, és így jelentősen csökkentik a sérülések kockázatát a magasan végzett munkák során. Ezek a rendszerek kulcsfontosságúak a munkavállalók biztonságának és egészségének megőrzése szempontjából, különösen olyan helyzetekben, ahol a zuhanás kockázata magas.

A testhevederek

 

fontos biztonsági eszközök, melyeket magasban végzett munkák során használnak. Ezek a hevederek a testet rögzítik vagy támogatják, és megakadályozzák a felhasználót abban, hogy lezuhannak vagy sérüléseket szenvedjenek. Íme egy általános ismertető a testhevederekről:

Jellemzők és Működés:

  1. Övfelszerelés része: A testhevederek általában az övfelszerelés fontos részét képezik, és lehetnek egy része a teljes testövfelszerelésnek.

  2. Kényelem és Biztonság: Ezek a hevederek kényelmesek viselni, ugyanakkor biztosítják a megfelelő rögzítést és támogatást a felhasználó számára.

  3. Állítható: A testhevederek általában állíthatók, hogy megfeleljenek különböző méreteknek és testalkatoknak, és biztosítsák a szoros illeszkedést és a megfelelő rögzítést.

  4. Rögzítő Pontok: Ezek a hevederek rendelkeznek rögzítő pontokkal, amelyek lehetővé teszik más biztonsági eszközök, például kötél, energiaelnyelő vagy karabiner csatlakoztatását.

  5. Anyag: Általában erős, strapabíró anyagból készülnek, például poliészter vagy nylon, hogy ellenálljanak a magasban végzett munkákból adódó terhelésnek és igénybevételnek.

Felhasználási Területek:

A testhevederek széles körben használatosak az építőiparban, ipari környezetekben, hegyi mászásban, és más magasan végzett munkák során, ahol a zuhanás veszélye fennáll. Ezek elengedhetetlen eszközök a magasban végzett munkák során, és segítenek megelőzni a súlyos sérüléseket és baleseteket.

Fontosság:

A testhevederek rendkívül fontosak a munkavállalók biztonsága szempontjából, különösen olyan munkák során, ahol a zuhanás veszélye fennáll. A megfelelően kiválasztott és használt testhevederek megakadályozzák a zuhanásokat, és hozzájárulnak a munkavállalók biztonságos és hatékony munkavégzéséhez a magasban.

 

Az energiaelnyelők

 

olyan fontos biztonsági eszközök, melyek a zuhanásokból származó energiát szívják fel, csökkentve ezzel a felhasználókra és azok környezetére gyakorolt hatását. Ezek a berendezések kritikus fontosságúak a magasan végzett munkák során, ahol a zuhanás veszélye fennáll. Íme egy átfogó ismertető az energiaelnyelőkről:

Jellemzők és Működés:

  1. Abszorpciós Mechanizmus: Az energiaelnyelők olyan berendezések, amelyek anyagukban rejlő speciális szerkezetnek köszönhetően képesek az energiát elnyelni és szétszórni az esetleges zuhanások során.

  2. Rögzítési Pontok: Általában a testhevederekhez vagy más biztonsági felszerelésekhez csatlakoztatva kerülnek felhasználásra, hogy megakadályozzák a zuhanást és csökkentsék annak következményeit.

  3. Állítható Méretek: Az energiaelnyelők általában állítható hosszúságúak, hogy alkalmazkodjanak a különböző munkakörülményekhez és magasságokhoz.

  4. Anyagok: Erős és ellenálló anyagokból készülnek, például poliészter vagy poliamid, hogy képesek legyenek elnyelni az energiát és ellenálljanak a nagy terhelésnek.

Felhasználási Területek:

Az energiaelnyelők széles körben használhatók olyan ipari környezetekben, ahol magasan végzett munkákat kell végezni, például az építőiparban, szerelési munkáknál, hegyi mászásnál és más magasban végzett tevékenységeknél.

Fontosság:

Az energiaelnyelők kritikus fontosságúak a munkavállalók biztonsága és egészsége szempontjából, mivel képesek csökkenteni a zuhanásból származó sérülések súlyosságát és kockázatát. Ezáltal hozzájárulnak a munkahelyi balesetek megelőzéséhez és a munkavállalók biztonságos munkavégzéséhez a magasban.

A biztonsági kötelek,

más néven biztosító kötelek, olyan fontos eszközök, melyeket magasan végzett munkák során alkalmaznak a zuhanások és más veszélyes helyzetek megelőzésére. Ezek a kötelek a felhasználót rögzítik vagy biztosítják, hogy megakadályozzák a zuhanást vagy minimalizálják annak következményeit. Íme egy általános ismertető a biztonsági kötelekről:

Jellemzők és Működés:

  1. Erős és Rugalmas Anyag: A biztonsági kötelek általában erős, tartós és rugalmas anyagból készülnek, például poliamid vagy poliészter, hogy ellenálljanak a nagy terhelésnek és igénybevételnek.

  2. Csatlakozási Pontok: Ezek a kötelek rendelkeznek csatlakozási pontokkal, amelyek lehetővé teszik más biztonsági eszközök, például karabinerek, energiaelnyelők vagy testhevederek csatlakoztatását.

  3. Állítható Méretek: A biztonsági kötelek általában állítható hosszúságúak, hogy alkalmazkodjanak a különböző munkakörülményekhez és magasságokhoz.

  4. Kényelmes és Biztonságos: Ezek a kötelek kényelmesek viselni és biztosítják a megfelelő rögzítést és támogatást a felhasználók számára.

Felhasználási Területek:

A biztonsági kötelek széles körben használhatók az építőiparban, ipari környezetekben, hegyi mászásban, és más magasan végzett munkák során, ahol a zuhanás veszélye fennáll. Ezek elengedhetetlen eszközök a magasban végzett munkák során, és segítenek megelőzni a súlyos sérüléseket és baleseteket.

Fontosság:

A biztonsági kötelek rendkívül fontosak a munkavállalók biztonsága szempontjából, különösen olyan munkák során, ahol a zuhanás veszélye fennáll. A megfelelően kiválasztott és használt biztonsági kötelek megakadályozzák a zuhanásokat, és hozzájárulnak a munkavállalók biztonságos és hatékony munkavégzéséhez a magasban.

IRUDEK SEKURBLOK 10 visszahúzható zuhanásgátló

 

eszköz, amelyet a munkavédelmi és zuhanás elleni biztonsági követelményeknek megfelelően terveztek és gyártottak. Az eszköz célja, hogy a felhasználót biztonságban tartsa olyan környezetekben, ahol a zuhanás veszélye fennáll, például magasban végzett munkák során. Az alábbiakban ismertetem néhány főbb jellemzőjét:

  1. Műszaki Paraméterek:

    • Teherbírás: Az IRUDEK SEKURBLOK 10 teherbírása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy biztonságosan dolgozhasson magasban.
    • Hosszúság: Az eszköz hosszúsága a felhasználási körülményektől függően változhat.
    • Anyagok: A kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak.
  2. Visszahúzható Funkció:

    • Az eszköz visszahúzható kialakítása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csak akkor használja az eszközt, amikor valóban szükséges, minimalizálva ezzel a szükségtelen súlyt és akadályokat.
  3. ATEX Minősítés:

    • Az ATEX minősítés lehetővé teszi az eszköz használatát robbanásveszélyes környezetekben, amennyiben a gyártó által előírt módon történik.
  4. Felhasználóbarát Kialakítás:

    • Könnyűsúlyú és ergonomikus kialakítású, hogy minimalizálja a felhasználó terhelését és kényelmet biztosítson.
  5. Biztonsági és Karbantartási Utasítások:

    • Az eszköz mellékelve van egy részletes használati útmutató, amely tartalmazza a biztonsági előírásokat és a rendszeres karbantartásra vonatkozó utasításokat.

Az IRUDEK SEKURBLOK 10 segíthet abban, hogy a magasban végzett munkák során a felhasználó biztonságban érezze magát, miközben minimalizálja a zuhanás kockázatát és a munkakörülményekhez való alkalmazkodást segíti elő. Fontos, hogy minden felhasználó megfelelően képzett legyen az eszköz használatára, és az eszközt rendszeresen karbantartsa a biztonságos működés érdekében.

Visszahúzható zuhanásgátló 10 m hosszú
4,5 mm átmérőjű acélsodronnyal
Forgó karabinerrel
Múanyag ház
15 kN szakítószilárdság
SÚLY: 3,77 kg
EU szabvány: EN 360, ATEX 94/9/CE, EN 13463-1, EN
13463-5, II 2 G c T6
A Sekurblok zuhanásgátlókat a 94/9 / EK irányelv szerint tanúsítják a potenciálisan
robbanásveszélyes környezetben használható

IRUDEK SEKURBLOK 10 visszahúzható zuhanásgátló

IRUDEK KARBOR 6 visszahúzható zuhanásgátló

 

egy professzionális visszahúzható zuhanásgátló eszköz, amelyet a magasban végzett munkákhoz terveztek. Néhány lehetséges jellemzője:

  1. Műszaki Paraméterek:

    • Teherbírás: Az eszköz teherbírása lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést magasban.
    • Hosszúság: Az eszköz hossza a felhasználási igényektől és típustól függ.
  2. Visszahúzható Kialakítás:

    • Az eszköz kialakítása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén visszahúzza a kábelt vagy kötelet az eszközbe, minimalizálva a szükségtelen hosszt.
  3. ATX Minősítés:

    • Az ATEX minősítés esetlegesen arra utalhat, hogy az eszköz használható robbanásveszélyes környezetben.
  4. Felhasználóbarát Kialakítás:

    • Könnyűsúlyú és könnyen kezelhető, hogy a felhasználó kényelmesen és biztonságosan dolgozhasson.
  5. Biztonsági és Karbantartási Utasítások:

    • A csomag részeként mellékelve vannak a biztonsági előírások és a rendszeres karbantartásra vonatkozó utasítások.

Az IRUDEK KARBOR 6 segíthet a munkavégzőknek abban, hogy biztonságosan dolgozhassanak magasban, minimalizálva a zuhanás kockázatát. Mindig tartsa be a gyártó által kiadott biztonsági és használati utasításokat, és csak megfelelő képzés után használja az eszközt.

Teherbírás: 136 kg
Munkahossz 6méter
Mechanika centrifugális erőfékkel
Függőleges használat
Polyészter szalag 25mm
6 kN di­namikus fékerő 
Forgó acél alsó karabiner esésjelzővel
Műanyag ház 15 kN szakítószilárdság, 
SÚLY: 2,57 kg
EU szabvány: EN360, ATEX94/9/CE, EN13463-1, EN13463-5

IRUDEK KARBOR 6 visszahúzható zuhanásgátló

Az IRUDEK LightPlus4 testheveder

 

egy kiváló minőségű és innovatív eszköz, mely kifejezetten a zuhanásgátló rendszerekhez készült. Az alábbiakban részletesen ismertetjük ennek a testhevedernek a fő jellemzőit és előnyeit:

Fő Jellemzők:

  1. Ötpontos Rögzítési Rendszer: Az IRUDEK LightPlus4 ötpontos rögzítési rendszerrel rendelkezik, ami optimális támogatást és stabilitást nyújt a viselő számára. Ez az elrendezés hatékonyan eloszlatja a zuhanásból eredő energiát, minimalizálva ezzel a sérülés kockázatát.

  2. Kényelmes és Állítható Méret: Az állítható méret lehetővé teszi a testheveder személyre szabását, így minden felhasználó kényelmesen viselheti. A puha, de erős anyagok segítik a hosszabb idejű viseletet anélkül, hogy a kényelmetlenség vagy irritáció érzése jelentkezne.

  3. Nagy Szakítószilárdság: A LightPlus4 testheveder kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek rendkívül szakítószilárdságot és ellenállóságot biztosítanak. Ez alapvető fontosságú a biztonságos munkavégzéshez, különösen magasban végzett feladatok esetén.

  4. Kompakt Kialakítás: Az eszköz könnyű és kompakt, ami lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és tárolást, anélkül hogy kompromisszumokat kellene kötni a biztonság vagy a funkcionalitás terén.

  5. Univerzális Kompatibilitás: Az IRUDEK LightPlus4 testheveder kompatibilis számos zuhanásgátló rendszerrel és más IRUDEK biztonsági felszereléssel, így a felhasználóknak egyszerűen kombinálható más PPE (személyi védőeszköz) termékekkel.

Felhasználási Területek:

Az IRUDEK LightPlus4 testheveder széles körű alkalmazási területeken használható, ideértve:

  • Építőipar: Magasban végzett munkák, tetőszerkezetek karbantartása, magas épületeken történő munkák.
  • Energiaszektor: Szélenergiaipar, villamosenergia-ipar, vezetékek és tornyok karbantartása.
  • Telekommunikáció: Antennák, tornyok, kommunikációs infrastruktúra karbantartása.

Az IRUDEK LightPlus4 testheveder a legmagasabb biztonsági szabványoknak és előírásoknak megfelelően lett tervezve és gyártva. Kiváló minőségű anyagokkal és innovatív tervezéssel rendelkezik, így megfelelő biztonságot és kényelmet biztosít a felhasználók számára a magasban végzett munkák során.

Az IRUDEK LightPlus4 testheveder

 

IRUDEK LightPlus2 testheveder

 

egy kiváló minőségű, modern kialakítású zuhanásgátló rendszer, mely kifejezetten magasban végzett munkákhoz tervezve. Az alábbiakban bemutatjuk a termék fő jellemzőit és előnyeit:

Fő Jellemzők:

  1. Kiváló Minőségű Anyagok: A LightPlus2 testheveder strapabíró anyagokból készül, amelyek magas szakítószilárdságot és ellenállóságot biztosítanak. Ez esszenciális a biztonságos munkavégzéshez, különösen magasban végzett feladatok esetén.

  2. Ötpontos Rögzítési Rendszer: Az ötpontos rögzítési rendszer optimalizálja a stabilitást és biztosítja a megfelelő testtartást. A zuhanásból eredő erőt hatékonyan eloszlatja, csökkentve a potenciális sérüléseket.

  3. Állítható Méret és Kényelmes Viselet: Az állítható méretű kialakítás lehetővé teszi a testheveder személyre szabását, így minden felhasználó kényelmesen viselheti. A puha párnázat és a légáteresztő anyagok biztosítják a hosszabb ideig tartó kényelmet.

  4. Könnyű és Kompakt Kialakítás: A könnyű anyagok és a kompakt kialakítás segíti a könnyű hordozhatóságot és tárolást, így a munkavállalók könnyen szállíthatják magukkal az eszközt.

  5. Univerzális Kompatibilitás: Az IRUDEK LightPlus2 testheveder kompatibilis számos zuhanásgátló rendszerrel és más IRUDEK biztonsági felszerelésekkel, lehetővé téve a felhasználóknak az egyesített használatot más PPE termékekkel.

Felhasználási Területek:

Az IRUDEK LightPlus2 testheveder széles körű alkalmazási területeken használható, ideértve:

  • Építőipar: Tetőszerkezetek karbantartása, magasban végzett építési feladatok.
  • Energiaszektor: Szélenergiaipar, villamosenergia-ipar, vezetékek és tornyok karbantartása.
  • Telekommunikáció: Antennák, tornyok, kommunikációs infrastruktúra karbantartása.

Az IRUDEK LightPlus2 testheveder megfelel minden szigorú biztonsági előírásnak és a felhasználók számára biztonságos és kényelmes zuhanásgátló rendszert kínál magasban végzett munkákhoz.

IRUDEK LightPlus2 testheveder

 

 

IRUDEK Expert Pro 200 Testheveder

 

Az IRUDEK Expert Pro 200 egy kiváló minőségű és megbízható zuhanásgátló eszköz, amely kifejezetten a magasban végzett munkákhoz tervezve. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a terméknek a fő jellemzőit és előnyeit:

Fő Jellemzők:

  1. Magas Biztonság és Tartósság: Az Expert Pro 200 testheveder strapabíró anyagokból készül, amelyek magas szakítószilárdságot és tartósságot biztosítanak. Ez esszenciális a biztonságos munkavégzéshez, különösen magasban végzett feladatok során.

  2. Ötpontos Rögzítési Rendszer: Az ötpontos rögzítési rendszer kiegyensúlyozott támogatást nyújt, minimalizálva a zuhanásból eredő energiát és csökkentve a potenciális sérüléseket. A pontos rögzítés biztosítja a biztonságos és megbízható használatot.

  3. Állítható Méret és Kényelmes Viselet: Az állítható méret lehetővé teszi a testheveder személyre szabását, így minden felhasználó könnyedén és kényelmesen viselheti azt hosszabb időn keresztül is. A puha párnázat további kényelmet biztosít.

  4. Könnyű és Ergonomikus Kialakítás: A könnyű anyagok és az ergonomikus kialakítás segíti a kényelmes viseletet és mozgást. Az eszköz megfelelően tervezett súlya minimalizálja a terhelést a viselőre.

  5. Univerzális Kompatibilitás: Az Expert Pro 200 testheveder könnyen kombinálható más IRUDEK zuhanásgátló rendszerekkel és személyi védőeszközökkel, így tökéletes választás a különféle munkakörnyezetekhez.

Felhasználási Területek:

Az IRUDEK Expert Pro 200 testheveder sokoldalúan alkalmazható, beleértve:

  • Építőipar: Tetőszerkezetek karbantartása, magasban végzett építési munkák.
  • Energiaszektor: Szélenergiaipar, villamosenergia-ipar, vezetékek és tornyok karbantartása.
  • Telekommunikáció: Antennák, tornyok, kommunikációs infrastruktúra karbantartása.

Az IRUDEK Expert Pro 200 testheveder a magas minőség és biztonság jegyében készült, hogy a munkavállalók számára optimális védelmet nyújtson magasban végzett munkák során.

IRUDEK Expert Pro 200 Testheveder

 

IRUDEK 363 Energiaelnyelő

 

Az IRUDEK 363 energiaelnyelő egy hatékony és megbízható eszköz, mely kifejezetten a zuhanásból eredő energiát csökkenti, így biztonságosabbá téve a magasban végzett munkákat. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a terméknek a fő jellemzőit és előnyeit:

Fő Jellemzők:

  1. Magas Energiaelnyelő Teljesítmény: Az IRUDEK 363 energiaelnyelő kiválóan képes elnyelni a zuhanásból eredő energiát, minimalizálva ezzel a munkavállalóra ható erőt és csökkentve a sérülés kockázatát.

  2. Erős és Tartós Kivitelezés: Az energiaelnyelő magas minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakításnak. Az erős kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

  3. Kompakt és Könnyű Kialakítás: A kényelmes viselet érdekében az energiaelnyelő kompakt és könnyű, nem terheli túl a munkavállalót, így lehetővé teszi számára a szabad mozgást és a hatékony munkavégzést.

  4. Univerzális Rögzítési Pontok: Az energiaelnyelő rendelkezik univerzális rögzítési pontokkal, amelyek lehetővé teszik a könnyű és biztonságos csatlakozást más zuhanásgátló rendszerekhez és testhevederekhez.

  5. Minden Körülmények Között Használható: Az IRUDEK 363 energiaelnyelő alkalmas különféle munkakörnyezetekhez, beleértve az építőipart, az energiaipart és a telekommunikációt is.

Felhasználási Területek:

Az IRUDEK 363 energiaelnyelő kiválóan alkalmazható számos területen, például:

  • Építőipar: Tetőmunkák, magasban végzett építési munkák.
  • Energiaszektor: Szélenergiaipar, villamosenergia-ipar, vezetékek és tornyok karbantartása.
  • Telekommunikáció: Antennák, tornyok, kommunikációs infrastruktúra karbantartása.

Az IRUDEK 363 energiaelnyelő az eszközök közötti biztonság és megbízhatóság jegyében készült, hogy segítse a munkavállalókat a magasban végzett feladatok során.

IRUDEK 363 Energiaelnyelő

 

IRUDEK 362 Energiaelnyelő

 

Az IRUDEK 362 energiaelnyelő egy kiváló minőségű zuhanásgátló eszköz, mely biztonságot és hatékonyságot nyújt magasban végzett munkáknál. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a terméknek a fő jellemzőit és előnyeit:

Fő Jellemzők:

  1. Hatékony Energiaelnyelés: Az IRUDEK 362 energiaelnyelő kifejezetten a zuhanásból eredő energiát csökkenti, így védelmet nyújt a munkavállalóknak a sérülésekkel szemben.

  2. Erős és Tartós Kialakítás: A kiváló minőségű anyagokból készült energiaelnyelő rendkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben, hosszú élettartamot biztosítva.

  3. Könnyű és Kényelmes Viselet: Az energiaelnyelő könnyű kialakításának és ergonomikus tervezésének köszönhetően kényelmes viseletet biztosít a munkavállalók számára.

  4. Univerzális Rögzítési Pontok: Az energiaelnyelő rendelkezik univerzális rögzítési pontokkal, amelyek lehetővé teszik a könnyű és biztonságos csatlakozást más zuhanásgátló rendszerekhez és testhevederekhez.

  5. Kompakt és Hordozható: A kompakt kialakítás lehetővé teszi az egyszerű tárolást és szállítást, így ideális választás a változó munkahelyi környezetekhez.

Felhasználási Területek:

Az IRUDEK 362 energiaelnyelő széleskörű alkalmazhatóságú és kiválóan használható különböző ipari területeken:

  • Építőipar: Tetőmunkák, magasban végzett építési munkák.
  • Energiaszektor: Szélenergiaipar, villamosenergia-ipar, vezetékek és tornyok karbantartása.
  • Telekommunikáció: Antennák, tornyok, kommunikációs infrastruktúra karbantartása.

Az IRUDEK 362 energiaelnyelő a biztonság és hatékonyság szempontjából kiváló választás minden olyan munkavállaló számára, aki magasban végzi tevékenységét.

IRUDEK 362 Energiaelnyelő