PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

TOP MUNKAVÉDELMI SZEMÜVEGEK CÉGÜNK KÍNÁLATÁBAN

Vida Gabi
2024.03.13 08:56
TOP MUNKAVÉDELMI SZEMÜVEGEK CÉGÜNK KÍNÁLATÁBAN

A TOP Munkavédelmi Szemüvegek modern és innovatív megoldásokat kínálnak a szemvédelem terén, megfelelve a legmagasabb biztonsági előírásoknak és kényelmi igényeknek egyaránt. A kínálatukban megtalálható Expert, Matrix, és Fly modellek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek célja, hogy a különféle ipari és kereskedelmi tevékenységek során a lehető legjobb védelmet nyújtsák. Íme egy rövid ismertető a TOP Munkavédelmi Szemüvegek főbb típusairól:

Expert

Az Expert modell azok számára készült, akiknek fontos a magas szintű védelem kombinálva a maximális kényelemmel. Erős és strapabíró keretet biztosít, amely ellenáll a mechanikai behatásoknak, valamint karcálló és páramentes lencsékkel van felszerelve, amelyek biztosítják a tiszta látást minden körülmények között. A lencsék UV védelemmel is ellátottak, ami kültéri munkavégzés esetén különösen hasznos.

Matrix

A Matrix szemüvegek stílusos és modern megjelenést kínálnak anélkül, hogy feláldoznák a védelmi funkciókat. Ultrakönnyű kialakításukkal ezek a szemüvegek hosszútávú viselés esetén is kényelmet biztosítanak, miközben a különböző színű és típusú lencseválaszték (például áttetsző, sötétített, polarizált) lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. Az ergonomikusan tervezett keret és állítható szárak biztosítják a tökéletes illeszkedést és védelmet.

Fly

A Fly munkavédelmi szemüvegek kifejezetten azok számára lettek tervezve, akik a maximális védelmet és kényelmet szeretnék ultrakönnyű kialakításban. Ezek a szemüvegek szinte észrevétlenek viselés közben, mégis kiváló védelmet nyújtanak a mechanikai sérülésekkel és UV sugárzással szemben. A lencsék karcállóak és páramentesek, így biztosítva a zavartalan látást minden körülmények között. A Fly modellek tökéletes választások lehetnek mind bel-, mind kültéri munkavégzés során.

Minden TOP Munkavédelmi Szemüveg megfelel a szükséges biztonsági szabványoknak és előírásoknak, így garantálva, hogy viselőik a legmagasabb szintű szemvédelmet kapják. Az Expert, Matrix, és Fly modellek különböző szín- és lencseopciókkal érkeznek, hogy mindenki megtalálhassa a saját igényeinek leginkább megfelelőt a legkülönfélébb munkakörülmények között is.