PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

Az IRUDEK Oreka munkavédelmi sisakok színválasztéka

Vida Gabi
2024.03.12 09:33
Az IRUDEK Oreka munkavédelmi sisakok színválasztéka

Az Oreka sisakok széles színválasztékban kaphatók, amelyek nem csak esztétikai megfontolásokat szolgálnak, hanem lehetővé teszik a munkafolyamatok és a személyzet könnyű azonosítását is. A különböző színek segíthetnek a munkacsoportok, szakértelem vagy felelősségi körök megkülönböztetésében.

Az IRUDEK Oreka munkavédelmi sisak egy speciálisan kifejlesztett védőfelszerelés, amelyet különösen ipari alpinisták számára terveztek, de széles körű alkalmazást nyerhet más magasban végzett munkák során is. Ez a sisak a legújabb technológiákat és anyagokat használja fel annak érdekében, hogy kivételes védelmet nyújtson, miközben kényelmes viseletet biztosít hosszú munkaidőn keresztül.

Speciális Jellemzők és Felhasználási Területek

  • Alkalmazási Terület: Az Oreka sisakokat kifejezetten az ipari alpinizmus és magasban végzett munkák igényei szerint tervezték. Ideális választás telekommunikációs toronytelepítés, szélgenerátorok karbantartása, épületkarbantartás és más ipari magasban végzett tevékenységek számára, ahol a magasságból való esés kockázata fennáll.
  • Anyagok és Technológia: Az Oreka sisakok kiváló minőségű, ütésálló anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kemikáliák, az UV-sugárzás és az extrém hőmérsékletek hatásainak. A légáteresztő bélés és az állítható pántrendszer biztosítja a kényelmet és a stabilitást.
  • Színválaszték: Az Oreka sisakok széles színválasztékban kaphatók, amelyek nem csak esztétikai megfontolásokat szolgálnak, hanem lehetővé teszik a munkafolyamatok és a személyzet könnyű azonosítását is. A különböző színek segíthetnek a munkacsoportok, szakértelem vagy felelősségi körök megkülönböztetésében.

Speciális Jellemzők

  • Integrált Csúszásmentes Fejpánt: A biztonsági sisak belső részében található, állítható fejpánt garantálja, hogy a sisak biztonságosan és kényelmesen illeszkedjen a viselő fejére, még hosszantartó használat esetén is.
  • Csatlakoztatási Pontok: Speciális csatlakoztatási pontok a sisakon lehetővé teszik a fejlámpák, kamerák és egyéb eszközök rögzítését, amelyek elengedhetetlenek lehetnek bizonyos munkavégzési körülmények között.
  • Szellőzés: A sisakok tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak a megfelelő szellőzésre, ami hozzájárul a viselő kényelméhez és hűvösségéhez még a legmelegebb munkakörülmények között is.

Az IRUDEK Oreka munkavédelmi sisakok a modern munkavédelmi technológiák és a felhasználói igények tökéletes ötvözetét képviselik. Ezek a sisakok nem csak az ipari alpinisták, hanem minden magasban végzett munka során a biztonság és kényelem zálogai.