PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

Az Irudek Oreka alpin védősisakok olyan fejvédő eszközök,

Vida Gabi
2024.03.01 10:38
Az Irudek Oreka alpin védősisakok olyan fejvédő eszközök,

amelyek kifejezetten az ipari alpinisták és más magasban végzett munkákat végző szakemberek számára lettek tervezve.

Az Irudek Oreka alpin sisakok olyan fejvédő eszközök, amelyek kifejezetten az ipari alpinisták és más magasban végzett munkákat végző szakemberek számára lettek tervezve. Az alábbiakban részletezem az Oreka alpin sisakok jellemzőit:

Fő Jellemzők:

  1. Védelem és Strapabírás: Az Oreka alpin sisakok magas ütésállósággal rendelkeznek, védelmet nyújtanak a fejnek a lehetséges ütések és sérülések ellen. Strapabírásuknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek.

  2. Állítható Kialakítás: Az állítható belső rendszerrel rendelkező sisakok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabják az illeszkedést, így kényelmesen és biztonságosan viselhetik a sisakot.

  3. Lélegzőség: Az Oreka sisakok kialakítása lehetővé teszi a jó légáteresztést, megakadályozva a túlzott hőt és kényelmetlenséget.

  4. Vizuális Azonosítás: Különböző színváltozatokban kaphatók, ami lehetővé teszi a könnyű vizuális azonosítást és a munkaterületen történő könnyű megkülönböztetést.

Felhasználási Területek:

Az Oreka alpin sisakok ideálisak számos magasban végzett munkához, például:

  • Ipari Alpintechnika: Hegymászók, ipari alpinisták és más magasban végzett szakemberek számára kiválóan alkalmasak.
  • Építőipar: Felhasználhatók olyan munkákhoz, ahol fejvédőre van szükség, például magasban történő szerelési vagy építési feladatokhoz.
  • Karbantartási Munkák: Szerviztechnikusoknak vagy karbantartóknak, akik magasban végeznek munkát.

Színek:

Az Oreka alpin sisakok elérhetők különböző színekben, például fehér, sárga, kék, piros stb., a könnyű azonosítás és az egyéni preferenciák szerint.

Szabványok:

Az Oreka alpin sisakok megfelelnek a különböző biztonsági szabványoknak, például az EN 12492:2012 szabványnak, amely specifikusan az ipari alpinisták számára készült fejvédőket szabályozza.

Az Oreka alpin sisakok tehát kiváló választás azoknak, akik magasban végzik munkájukat, biztonságban és kényelemben szeretnék tartani a fejüket.