PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

védőkesztyű

Védőkesztyűk Ismertetése és Felhasználási Területek

A védőkesztyűk kiemelkedő fontossággal bírnak a különböző iparágakban és munkakörnyezetekben, hiszen sokféle veszélyforrástól nyújtanak védelmet a kéznek és az ujjaknak. Az alábbiakban egy általános ismertetőt találsz a védőkesztyűkről:

Felhasználási Területek:

  1. Gépkezelés és ipari munkák: Különböző gépek és eszközök kezelése során a védőkesztyűk megóvják a kezet a sérülésektől és a kopástól.
  2. Építőipar és építészet: Az építkezéseken és építőipari munkáknál a védőkesztyűk védenek a hegyes és éles tárgyaktól, valamint a vegyszerekkel és egyéb anyagokkal szemben is.
  3. Vegyipar: A vegyipari munkák során a védőkesztyűk különféle vegyszerek ellen nyújtanak védelmet, és megakadályozzák az irritációt és égési sérüléseket.
  4. Egészségügy: Az egészségügyben dolgozók számára fontosak a különböző fertőzések és kórokozók elleni védőkesztyűk, amelyek megakadályozzák a fertőzések terjedését.
  5. Élelmiszeripar: Az élelmiszeriparban dolgozók a védőkesztyűket az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezés megakadályozására használják, így elkerülve a szennyeződést és a fertőzéseket.

Védőhatások:

  • Mechanikai védelem: A védőkesztyűk megvédik a kéz és az ujjak bőrét a kopástól, sérülésektől, valamint a hegyes és éles tárgyaktól.
  • Vegyszerállóság: A megfelelő anyagból készült védőkesztyűk védelmet nyújtanak a vegyi anyagok, savak és lúgok ellen.
  • Hővédelem: Speciális hőálló védőkesztyűk segítségével megelőzhetők a hő- és égési sérülések a forró felületekkel való érintkezés során.
  • Hideg elleni védelem: A hidegben dolgozók számára fontosak a hideg elleni védőkesztyűk, amelyek megvédik a kezet a kihűléstől és fagyásos sérülésektől.

Szabványok és Jelölések: A védőkesztyűk kiválasztásakor fontos figyelembe venni a különböző szabványokat és jelöléseket:

  • EN 388: Ez a szabvány a mechanikai védelemre vonatkozik, és megadja a kesztyű kopás-, szakítás-, szúrás- és vágásállóságát. Az értékek a legmagasabb szinten 4-ig terjednek.
  • EN 374: A vegyszerállóságot jelzi. Különböző kódok vannak a különböző vegyszerekkel szembeni ellenállásra
  • EN 407: Ez a szabvány a hővédelemre vonatkozik, és meghatározza, hogy a kesztyű mennyire ellenáll a hőnek, lángoknak és sugárzó hőnek.
  • EN 511: Hideg környezetben való munkavégzéshez ajánlott védőkesztyűk jelölése.
  • EN 421: A radioaktív szennyeződésekkel szembeni védelemre vonatkozik.

 

Ezen szabványok és jelölések segítenek megfelelő védőkesztyű kiválasztásában az adott felhasználási területnek megfelelően. Fontos, hogy a kesztyűk megfeleljenek a szükséges védelmi követelményeknek, így biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé a felhasználók számára.

 

TOP COMFORT LATEX MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

 

PE és spandex alapú anyagösszetételű, kiváló minőségű védőkesztyű, mely különféle ipari és munkahelyi környezetekben biztosít hatékony védelmet. A latex mártott tenyér extra tapadást és ellenálló képességet biztosít, ideális nedves környezetben történő munkavégzéshez, például építkezéseken vagy kertészkedés során.

A PE és spandex alapanyagú kézhát extra kényelmet és rugalmasságot nyújt, lehetővé téve a hosszabb idejű viselést anélkül, hogy a kényelmetlenséget okozna. Emellett a kesztyű kényelmes illeszkedést és mozgásszabadságot biztosít, minimalizálva a fáradtságot hosszabb munkaidő alatt. Ideális választás könnyebb mechanikai munkákhoz, például általános szereléshez, csomagoláshoz és anyagmozgatáshoz.

A kesztyű megfelel az iparágak általános védőkesztyűkre vonatkozó szabványainak, például az EN 388-as szabványnak, mely a mechanikai kockázatokra vonatkozó követelményeket határozza meg. Ez a szabvány meghatározza például a kopásállóságot, szakadást, szúrást és vágást elleni védelmet. Így biztosítva a felhasználók számára a megfelelő védelmet a munkavégzés során.

TOP COMFORT LATEX MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

TOP MECHANIC NITRIL RED védőkesztyű

 

kiváló minőségű anyagokból készül, hogy megfeleljen a különböző ipari környezetekben felmerülő kihívásoknak. Az alábbiakban részletesen bemutatom a terméket:

Termékleírás:

  • Anyag: A kesztyű poliészter alapanyagból készült, amelyet nitril réteggel borítottak, így extra ellenállóságot biztosítva.
  • Kényelem: A kesztyű kiváló kényelmet nyújt, amely lehetővé teszi hosszabb ideig történő viselését anélkül, hogy a mozgásszabadságot korlátozná.
  • Csúszásbiztos: A nitril réteg kiváló fogást biztosít a felületeken, így csökkentve a csúszás kockázatát és növelve a munkavégzés biztonságát.

Felhasználási területek:

  • Az ipari környezetekben széles körben alkalmazható, ideális például gépészeti munkákhoz, szerelési feladatokhoz, csomagoláshoz és általában minden olyan helyzetben, ahol a kézvédelem kiemelt fontosságú.

Szabványok és jelölések:

  • A kesztyű megfelel a legfontosabb ipari szabványoknak és előírásoknak, mint például a CE-jelölésnek, amely garantálja a megfelelő minőséget és biztonságot.

A TOP MECHANIC NITRIL RED védőkesztyű strapabíró, kényelmes és csúszásbiztos, így ideális választás minden olyan munkavállaló számára, aki biztonságosan szeretne dolgozni a különböző ipari környezetekben.

TOP MECHANIC NITRIL RED védőkesztyű

 

TOP COWBOY MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

 

a legmagasabb minőségű marhabőrből készül, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Termékismertető:

  • Anyag: A kesztyű marhabőrből készült, ami rendkívül ellenálló és tartós, valamint kiválóan védi a kezet a mechanikai hatásoktól.
  • Kényelem: A kesztyű pamut kézháttal rendelkezik, ami kellemes viseletet biztosít hosszabb ideig tartó munkavégzés során is.
  • Védelem: Az artéria- és ökölcsontra különösen kialakított védelmi elemekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák az ujjak és a kéz sérüléseit.

Felhasználási területek:

  • A TOP COWBOY MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ ideális választás az olyan munkavállalók számára, akik kemény fizikai munkát végeznek, például az építőiparban, gépészeti munkák során, valamint bármilyen olyan tevékenységhez, ahol a kézvédelem kiemelt fontosságú.

Szabványok és jelölések:

  • A kesztyű megfelel a legfontosabb ipari szabványoknak és előírásoknak, mint például a CE-jelölésnek, amely garantálja a megfelelő minőséget és biztonságot.

A TOP COWBOY MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ kiemelkedő védelmet nyújt a kezek számára a nehéz fizikai munka során, és ideális választás minden olyan munkavállaló számára, aki biztonságosan szeretne dolgozni a legkeményebb körülmények között is.

TOP COWBOY MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

 

TOP N-34Y (N266AT) NITRIL MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

 

egy kiváló minőségű védőkesztyű, amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Termékismertető:

  • Anyag: A kesztyű pamut alapú, ami kényelmet és légáteresztő képességet biztosít. A nitril réteg 3/4-ig be van mártva, ami kiváló fogást és védelmet nyújt.
  • Védelem: A nitril bevonat kiváló ellenállást biztosít a vegyszerekkel és olajokkal szemben, valamint megakadályozza a kopást és a szakadást.
  • Kényelem: A pamut alapú anyagnak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít hosszabb ideig tartó munkavégzés során is.

Felhasználási területek:

  • A TOP N-34Y (N266AT) NITRIL MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ széles körben használható különféle ipari és kézműves tevékenységek során. Ideális választás az építőiparban, festészetnél, autószerelésnél, általános gépészeti munkák során és sok más területen, ahol vegyszerekkel és olajokkal való érintkezés lehetséges.

Szabványok és jelölések:

  • A kesztyű megfelel a legfontosabb ipari szabványoknak és előírásoknak, mint például a CE-jelölésnek, amely garantálja a megfelelő minőséget és biztonságot.

A TOP N-34Y (N266AT) NITRIL MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ kiváló választás minden olyan munkavállaló számára, aki megbízható és tartós védelmet keres a vegyszerek és olajok által okozott káros hatások ellen, miközben továbbra is biztosítani szeretné a kényelmet és a mozgásszabadságot a munkavégzés során.

TOP N-34Y (N266AT) NITRIL MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

 

TOP GORUC KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ

 

egy kiváló minőségű védőkesztyű, melynek fontos tulajdonságait és felhasználási területeit az alábbiakban ismertetem:

Termékismertető:

  • Anyag: A kesztyű kecskebőrből készült, ami kiváló tartósságot és kopásállóságot biztosít. A gumírozott mandzsetta segít abban, hogy a kesztyű stabilan illeszkedjen a csukló körül, és megakadályozza a szennyeződés bejutását.
  • Védelem: A kecskebőr természetes rugalmassága és erősített kialakítása kiválóan véd a mechanikai hatások ellen, például ütések, sérülések és kisebb vágások ellen.

Felhasználási területek:

  • A TOP GORUC KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ ideális választás olyan munkafolyamatokhoz, ahol szükség van a kéz védelmére a mechanikai sérülésekkel szemben. Ez a kesztyű különösen ajánlott az építőiparban, ács- és asztalosmunkákhoz, kertészethez és más olyan tevékenységekhez, ahol az ujjak védelmére nagy szükség van.

Szabványok és jelölések:

  • A kesztyű megfelel a legfontosabb ipari szabványoknak és előírásoknak, mint például a CE-jelölésnek, amely garantálja a megfelelő minőséget és biztonságot.

A TOP GORUC KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ kiváló választás minden olyan munkavállaló számára, aki megbízható és tartós védelmet keres a mechanikai hatások ellen, miközben továbbra is biztosítani szeretné a kényelmet és a mozgásszabadságot a munkavégzés során.

TOP GORUC KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ

 

TOP BUFF MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

 

egy kiváló minőségű védőkesztyű, amelyet a következőképpen lehet ismertetni:

Termékismertető:

  • Anyag: A kesztyű marhabőrből készült, ami kiváló tartósságot és kopásállóságot biztosít. A gumírozott mandzsetta segíti a kesztyűt abban, hogy stabilan illeszkedjen a csukló körül, és megakadályozza a szennyeződés bejutását.
  • Védelem: A marhabőr természetes rugalmassága és erősített kialakítása kiválóan véd a mechanikai hatások ellen, például ütések, sérülések és kisebb vágások ellen.

Felhasználási területek:

  • A TOP BUFF MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ ideális választás olyan munkafolyamatokhoz, ahol szükség van a kéz védelmére a mechanikai sérülésekkel szemben. Ez a kesztyű különösen ajánlott az építőiparban, ács- és asztalosmunkákhoz, kertészethez és más olyan tevékenységekhez, ahol az ujjak védelmére nagy szükség van.

Szabványok és jelölések:

  • A kesztyű megfelel a legfontosabb ipari szabványoknak és előírásoknak, mint például a CE-jelölésnek, amely garantálja a megfelelő minőséget és biztonságot.

A TOP BUFF MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ kiváló választás minden olyan munkavállaló számára, aki megbízható és tartós védelmet keres a mechanikai hatások ellen, miközben továbbra is biztosítani szeretné a kényelmet és a mozgásszabadságot a munkavégzés során.

TOP BUFF MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ