PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

védőcipő

Védőcipőre vonatkozó szabványok és jelölések

Védőcipők esetében a szabványok és jelölések segítenek megfelelő védelmi szintű lábbelik kiválasztásában. A következőkben ismertetem a legfontosabb szabványokat és jelöléseket:

1. EN ISO 20345:2011 (S1, S1P, S2, S3):

  • A legáltalánosabb védőcipő-szabvány.
  • Az "EN" az európai szabványt jelenti.
  • Az "ISO" az International Organization for Standardization (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) rövidítése.
  • "20345" a védőlábbelikre vonatkozó kód.
  • A 2011-es évszám a szabvány kiadási dátumát jelöli.

2. SB, S1, S1P, S2, S3:

  • Ezek a védőcipők különböző védettségi szinteket képviselnek:
    • SB: Alapvédelem (ütközés elleni védelem, 200 joule-ig).
    • S1: Az SB jelölés plusz antisztatikus tulajdonságokkal és energiaelnyelő sarokkal.
    • S1P: Az S1 jelölés plusz átszúrásbiztos talppal.
    • S2: Az S1 jelölés plusz vízálló felsőrész.
    • S3: Az S2 jelölés plusz átszúrásbiztos talppal és vízálló felsőrész.

3. ESD (Electrostatic Discharge):

  • A cipők elektrosztatikus kisülés elleni védelmet nyújtanak, így megelőzik az elektrosztatikus károsodást.

4. HI (Heat Insulation):

  • A cipők hőszigetelést biztosítanak, megvédve a lábat a magas hőmérséklettől.

5. WRU (Water Repellent Upper):

  • A cipő felsőrésze vízlepergető, ami védelmet nyújt eső vagy nedves körülmények között.

6. HRO (Heat Resistant Outsole):

  • A talp hőálló, ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A cipőkön található jelölések segítenek a vásárlóknak kiválasztani a számukra megfelelő lábbelit a munkakörnyezetük és feladatuk szerint. Az IRUDEK védőcipők a legmagasabb szabványoknak megfelelően készülnek, és különféle modellekkel rendelkeznek, hogy kielégítsék a különböző iparágak és munkafolyamatok igényeit.

 

TOP Védőlábbelik: Kényelem, Biztonság és Tartósság Egyszerre

A TOP Védőlábbelik, beleértve a TOP Elite sorozatot is, a munkavállalók számára készült kiváló minőségű lábbelik, amelyeket kifejezetten a biztonság és a kényelem szem előtt tartásával terveztek. Ezek a lábbelik nem csupán védik a lábat a sérülésektől és a környezeti veszélyektől, hanem kényelmet és tartósságot is nyújtanak a mindennapos munkavégzés során.

Főbb Jellemzők:

  1. Kiváló Védelem: A TOP Védőlábbelik megbízható védelmet nyújtanak a lábnak a különféle munkahelyi veszélyekkel szemben, beleértve az ütéseket, a szúrásokat, a kémiai anyagokat és az elektromos veszélyeket is. Az acélbetétek, a kompozit lábujjvédők és az antisztatikus tulajdonságok a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelően vannak kialakítva.

  2. Kényelem: A TOP Védőlábbelik anatómiailag kialakítottak, hogy megfeleljenek a láb természetes formájának és mozgásának. Párnázott betétek, légáteresztő anyagok és kényelmes talpbetétek biztosítják a viselő kényelmét, még hosszú munkanapok során is.

  3. Tartósság: Az anyagok és a kivitelezés minősége garantálja a lábbelik hosszú élettartamát és ellenállóságát a különböző környezeti hatásokkal és munkakörülményekkel szemben. Strapabíró, erős varrások és kopásálló felületek teszik őket ideális választássá az ipari környezetekben.

  4. Stílusos Kialakítás: A TOP Védőlábbelik modern és stílusos kialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a viselőjük magabiztosan és divatosan lépjen fel a munkahelyen.

Az ipari környezetekben dolgozók számára a TOP Védőlábbelik mindent kínálnak, amire szükség lehet: kiváló védelmet, kényelmet és tartósságot. Legyen szó nehéz fizikai munkáról, veszélyes környezetben végzett tevékenységről vagy irodai munkavégzésről, a TOP Védőlábbelik biztosítják a megfelelő védelmet és kényelmet minden körülmények között

 

TOP ATON S3 SRC ESD VÉDŐCIPŐ: Kiváló Védelem és Kényelem

A TOP ATON S3 SRC ESD Védőcipő egy kiváló minőségű lábbeli, amelyet a munkavállalók számára terveztek, akik fontosnak tartják a lábuk védelmét és kényelmét a munkahelyen. Ez a cipő magas színvonalú védelmet nyújt a lábnak a különböző munkahelyi veszélyekkel szemben, miközben kényelmes viseletet biztosít egész napos használat során.

Főbb Jellemzők:

  1. Védelem: A TOP ATON S3 SRC ESD Védőcipő a legmagasabb védelmi szintet nyújtja a lábnak a munkahelyi veszélyekkel szemben. Az S3 biztonsági besorolásnak köszönhetően a cipő védelmet nyújt a lábujjak és a talp sérüléseivel szemben, míg az SRC csúszásgátló talppal rendelkezik, ami biztonságos lépést biztosít különböző felületeken. Ezenkívül az ESD tulajdonságok megakadályozzák az elektrosztatikus kisüléseket, így ideális választás lehet elektromos érzékeny környezetekben.

  2. Kényelem: Az ATON S3 SRC ESD Védőcipő kényelmes viseletet biztosít az egész napos munkavégzés során. A cipő ergonomikus kialakítású, amely megfelel a láb természetes formájának és mozgásának. Párnázott betétek, légáteresztő anyagok és kényelmes talpbetétek gondoskodnak arról, hogy a viselője kényelmesen tudjon dolgozni akár hosszú munkanapok során is.

  3. Tartósság: Az ATON S3 SRC ESD Védőcipő kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és ellenállóságot biztosítanak a különböző munkakörülményekkel szemben. Az erős varrások és a kopásálló felületek garantálják a cipő hosszú élettartamát és hatékony védelmét.

  4. Stílusos Kialakítás: Az ATON S3 SRC ESD Védőcipő modern és stílusos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a viselője magabiztosan és divatosan lépjen fel a munkahelyen.

Az ATON S3 SRC ESD Védőcipő ideális választás minden olyan munkahelyen, ahol a láb védelme és kényelme kulcsfontosságú. Legyen szó ipari környezetről, építőipari munkáról vagy bármilyen más munkavégzésről, az ATON S3 SRC ESD Védőcipő biztosítja a megfelelő védelmet és kényelmet a viselője számára minden körülmények között.

TOP ATON S3 SRC ESD VÉDŐCIPŐ

 

TOP SPARTA 2.0 S3 SRC VÉDŐCIPŐ: Kiváló Védelem és Kényelem

A TOP SPARTA 2.0 S3 SRC Védőcipő azok számára készült, akiknek fontos a biztonság és a kényelem a munkahelyen. A cipő kiváló minőségű anyagokból készül, és számos funkcionális jellemzővel rendelkezik, hogy megfeleljen a legmagasabb ipari elvárásoknak.

Főbb Jellemzők:

  1. Biztonsági Szabványoknak Megfelelő Védelem: A TOP SPARTA 2.0 S3 SRC Védőcipő teljes körű védelmet nyújt a lábnak. A cipő acélbetéttel ellátott lábujjvédővel rendelkezik, ami védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Emellett az SRC csúszásgátló talppal rendelkezik, hogy megakadályozza az esésből eredő sérüléseket. A cipő ötvözi az S3 biztonsági besorolás előírásait is, beleértve a vízállóságot, az antisztatikus tulajdonságokat és a talpvédőt is.

  2. Kényelem: A cipő anatómiailag kialakított, hogy kényelmes viseletet biztosítson a viselője számára. A párnázott talpbetét és a légáteresztő anyagok segítenek megelőzni a láb fáradtságát, még hosszú munkanapok során is.

  3. Tartósság: A TOP SPARTA 2.0 S3 SRC Védőcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különböző kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló felületek hosszú élettartamot biztosítanak a cipőnek, így ideális választás az ipari munkavégzéshez.

  4. Stílusos Kialakítás: A cipő modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a viselője magabiztosan és divatosan lépjen fel a munkahelyen.

A TOP SPARTA 2.0 S3 SRC Védőcipő minden olyan munkavállaló számára ideális választás, aki kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a kényelemre a munkahelyén. Legyen szó építőipari munkáról, gyártásról vagy más ipari tevékenységekről, ez a cipő megfelel minden elvárásnak a legmagasabb szinten.

TOP SPARTA 2.0 S3 SRC VÉDŐCIPŐ1TOP SPARTA 2.0 S3 SRC VÉDŐCIPŐ2

 

TOP BROOKLYN LOW S3 SRC VÉDŐCIPŐ: Stílus és Biztonság Egyszerre

A TOP BROOKLYN LOW S3 SRC védőcipő kiváló választás azok számára, akiknek fontos a stílus és a biztonság a mindennapi munkavégzés során. Ez a cipő kiváló minőségű anyagokból készül, és számos funkcionális jellemzővel rendelkezik, amelyek együttesen garantálják a láb teljes körű védelmét és a viselő kényelmét.

Főbb Jellemzők:

  1. Teljeskörű Védelem: A TOP BROOKLYN LOW S3 SRC védőcipő acélbetéttel ellátott lábujjvédővel rendelkezik, amely hatékonyan védi a lábujjakat a sérülésektől és az ütésektől. Az SRC csúszásgátló talp kiváló tapadást biztosít mindenféle felületen, ezáltal csökkentve az esések kockázatát. Az S3 besorolású cipő vízállóságot, antisztatikus tulajdonságokat és talpvédelmet is biztosít.

  2. Kényelem: A cipő kényelmes viseletet biztosít a párnázott talpbetétnek és a légáteresztő anyagoknak köszönhetően. Az anatómiailag kialakított forma és a könnyű szerkezet lehetővé teszi a hosszú ideig tartó kényelmes viseletet, ami különösen fontos a hosszú munkanapok során.

  3. Tartósság: A TOP BROOKLYN LOW S3 SRC védőcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különféle kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a cipő hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcionalitását.

  4. Stílusos Kialakítás: A cipő modern és divatos kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a viselője stílusosan és magabiztosan lépjen fel a munkahelyen. Az elegáns megjelenésű TOP BROOKLYN LOW S3 SRC védőcipő ideális választás azoknak, akik a biztonság mellett a megjelenésre is odafigyelnek.

A TOP BROOKLYN LOW S3 SRC védőcipő ötvözi a stílust és a biztonságot, hogy minden munkavállaló számára ideális viselet legyen a mindennapi munkavégzés során. Legyen szó építőipari munkáról, logisztikai tevékenységekről vagy más ipari területeken végzett feladatokról, ez a cipő garantálja a megfelelő védelmet és kényelmet minden körülmények között.

TOP BROOKLYN LOW S3 SRC VÉDŐCIPŐ

 

TOP BUFFALO LOW S3 SRC VÉDŐCIPŐ: Kényelem és Védelem Egyesítése

A TOP BUFFALO LOW S3 SRC védőcipő kiváló választás azok számára, akiknek fontos a biztonság és a kényelem a munkahelyen. Ez a cipő kifejezetten az ipari környezetekben dolgozók igényeire lett tervezve, és magas minőségű anyagokból készült annak érdekében, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

Főbb Jellemzők:

  1. Teljeskörű Védelem: A TOP BUFFALO LOW S3 SRC védőcipő különféle veszélyekkel szemben nyújt teljes körű védelmet. Az acélbetéttel ellátott lábujjvédő hatékonyan védi a lábujjakat a sérülésektől és az ütésektől, míg az SRC csúszásgátló talp biztosítja a kiváló tapadást különböző felületeken. Az S3 besorolású cipő továbbá vízállóságot, antisztatikus tulajdonságokat és talpvédelmet is biztosít.

  2. Kényelem: A cipő kialakítása és anyaga lehetővé teszi a kényelmes viseletet a hosszú munkanapok során is. A párnázott talpbetét és a légáteresztő anyagok segítenek csökkenteni a láb fáradtságát és biztosítják a megfelelő légáramlást a cipő belsejében.

  3. Tartósság: A TOP BUFFALO LOW S3 SRC védőcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különböző kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a cipő hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcionalitását.

  4. Stílusos Megjelenés: A cipő modern és stílusos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a viselője magabiztosan és divatosan lépjen fel a munkahelyen. Az elegáns megjelenésű TOP BUFFALO LOW S3 SRC védőcipő ideális választás azoknak, akik a biztonságra és a megjelenésre is odafigyelnek.

A TOP BUFFALO LOW S3 SRC védőcipő tökéletesen ötvözi a kényelmet és a védelmet, hogy minden munkavállaló számára ideális viselet legyen a mindennapi munkavégzés során. Legyen szó építőipari munkáról, logisztikai tevékenységekről vagy más ipari területeken végzett feladatokról, ez a cipő garantálja a megfelelő védelmet és kényelmet minden körülmények között.

TOP BUFFALO LOW S3 SRC VÉDŐCIPŐ

 

TOP HEXA S1P ESD SRC VÉDŐCIPŐ: Kényelem és Elektrosztatikus Védelem

A TOP HEXA S1P ESD SRC védőcipő a modern munkahelyek legújabb követelményeinek megfelelően lett tervezve, hogy biztonságot és kényelmet biztosítson viselőjének. Ez a cipő nemcsak kiváló minőségű anyagokból készül, hanem számos funkcionális jellemzővel rendelkezik, amelyek biztosítják a láb teljes körű védelmét és a viselő kényelmét.

Főbb Jellemzők:

  1. Teljeskörű Védelem: A TOP HEXA S1P ESD SRC védőcipő az S1P besorolásnak megfelelően tartalmazza az alábbi védelmi funkciókat: acélbetéttel ellátott lábujjvédő, talpvédelem, energiavisszaverő sarok és talp, valamint a középtalp perforált fém betéttel, ami védelmet nyújt a szúrások ellen. Az SRC csúszásgátló talp továbbá biztosítja a kiváló tapadást különböző felületeken.

  2. Elektrosztatikus Védelem (ESD): A cipő ESD jelöléssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elektrosztatikus kisüléseket kezelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezáltal megakadályozza az elektrosztatikus töltések felhalmozódását és a munkavégzés során keletkező elektrosztatikus kisülések okozta károkat.

  3. Kényelem: A cipő kialakítása és anyaga lehetővé teszi a kényelmes viseletet a hosszú munkanapok során is. A párnázott talpbetét és a légáteresztő anyagok segítenek csökkenteni a láb fáradtságát és biztosítják a megfelelő légáramlást a cipő belsejében.

  4. Tartósság: A TOP HEXA S1P ESD SRC védőcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különböző kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a cipő hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcionalitását.

  5. Stílusos Kialakítás: A cipő modern és stílusos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a viselője magabiztosan és divatosan lépjen fel a munkahelyen.

A TOP HEXA S1P ESD SRC védőcipő a legújabb technológiákat és kényelmi funkciókat ötvözi a biztonsággal és a stílussal, hogy minden munkavállaló számára ideális viselet legyen a mindennapi munkavégzés során. Legyen szó építőipari munkáról, logisztikai tevékenységekről vagy más ipari területeken végzett feladatokról, ez a cipő garantálja a megfelelő védelmet és kényelmet minden körülmények között.

TOP HEXA S1P ESD SRC VÉDŐCIPŐ

TOP AGISZ S1P ESD SRC VÉDŐCIPŐ: Kényelem és Védelem Kiválóan Egysítve

A TOP AGISZ S1P ESD SRC védőcipő kiváló választás azok számára, akiknek fontos a biztonság és a kényelem a munkahelyen. Ez a cipő magas minőségű anyagokból készül, és számos funkcionális jellemzővel rendelkezik, amelyek garantálják a láb teljes körű védelmét és a viselő kényelmét.

Főbb Jellemzők:

  1. Teljeskörű Védelem: A TOP AGISZ S1P ESD SRC védőcipő az S1P besorolásnak megfelelően tartalmazza az alábbi védelmi funkciókat: acélbetéttel ellátott lábujjvédő, talpvédelem, energiavisszaverő sarok és talp, valamint a középtalp perforált fém betéttel, ami védelmet nyújt a szúrások ellen. Az SRC csúszásgátló talp biztosítja a kiváló tapadást különböző felületeken.

  2. Elektrosztatikus Védelem (ESD): A cipő ESD jelöléssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elektrosztatikus kisüléseket kezelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezáltal megakadályozza az elektrosztatikus töltések felhalmozódását és a munkavégzés során keletkező elektrosztatikus kisülések okozta károkat.

  3. Kényelem: A cipő kialakítása és anyaga lehetővé teszi a kényelmes viseletet a hosszú munkanapok során is. A párnázott talpbetét és a légáteresztő anyagok segítenek csökkenteni a láb fáradtságát és biztosítják a megfelelő légáramlást a cipő belsejében.

  4. Tartósság: A TOP AGISZ S1P ESD SRC védőcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különböző kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a cipő hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcionalitását.

  5. Stílusos Megjelenés: A cipő modern és stílusos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a viselője magabiztosan és divatosan lépjen fel a munkahelyen.

A TOP AGISZ S1P ESD SRC védőcipő ötvözi a kényelmet és a védelmet, hogy minden munkavállaló számára ideális viselet legyen a mindennapi munkavégzés során. Legyen szó építőipari munkáról, logisztikai tevékenységekről vagy más ipari területeken végzett feladatokról, ez a cipő garantálja a megfelelő védelmet és kényelmet minden körülmények között.

TOP AGISZ S1P ESD SRC VÉDŐCIPŐ1TOP AGISZ S1P ESD SRC VÉDŐCIPŐ2TOP AGISZ S1P ESD SRC VÉDŐCIPŐ3

TOP ELITE WORM S1P SRA VÉDŐCIPŐ: Kényelem és Biztonság Egyesítve

A TOP ELITE WORM S1P SRA védőcipő a legújabb innovációk és a prémium minőség egyesítése, hogy biztosítsa viselője számára a maximális kényelmet és védelmet a munkahelyen. Ez a cipő kiváló minőségű anyagokból készül, és számos funkcionális jellemzővel rendelkezik, hogy megfeleljen a legmagasabb ipari elvárásoknak.

Főbb Jellemzők:

  1. Teljeskörű Védelem: A TOP ELITE WORM S1P SRA védőcipő kínál teljes körű védelmet a lábnak. Az S1P biztonsági besorolásnak megfelelően tartalmazza az acélbetéttel ellátott lábujjvédőt és a középtalpat védelmet, ami hatékonyan véd a szúrások ellen. Az SRA csúszásgátló talp kiváló tapadást biztosít mindenféle felületen, ezáltal minimalizálva az esések kockázatát.

  2. Kényelem: A cipő anatómiailag kialakított, hogy biztosítsa a maximális kényelmet a viselőjének. A légáteresztő anyagok és a párnázott talpbetét segít csökkenteni a láb fáradtságát, így akár hosszú munkanapok során is kényelmesen viselhető.

  3. Tartósság: A TOP ELITE WORM S1P SRA védőcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különböző kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a cipő hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcionalitását.

  4. Stílusos Kialakítás: A cipő modern és stílusos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a viselője magabiztosan és divatosan lépjen fel a munkahelyen. Az elegáns megjelenésű TOP ELITE WORM S1P SRA védőcipő ideális választás azoknak, akik a biztonságra és a megjelenésre is odafigyelnek.

A TOP ELITE WORM S1P SRA védőcipő a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet nyújtja minden munkavállalónak az ipari környezetben. Legyen szó építőipari munkáról, logisztikai tevékenységekről vagy bármilyen más ipari területről, ez a cipő megfelel minden elvárásnak és biztosítja a biztonságot és a kényelmet minden körülmények között.

TOP ELITE WORM S1P SRA VÉDŐCIPŐ1TOP ELITE WORM S1P SRA VÉDŐCIPŐ2

 

TOP ELITE MERLIN LOW S3 WR ESD SRC VÉDŐCIPŐ: Kiváló Védelem és Vízállóság

A TOP ELITE MERLIN LOW S3 WR ESD SRC védőcipő a legmagasabb minőséget és védelmet nyújtja a munkahelyen dolgozók számára. Ez a cipő különleges tervezésű, hogy megfeleljen az ipari környezet kihívásainak, és biztosítsa a viselőjének a kényelmet és biztonságot a munkavégzés során.

Főbb Jellemzők:

  1. Teljeskörű Védelem: A TOP ELITE MERLIN LOW S3 WR ESD SRC védőcipő a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelően van tervezve. Az S3 besorolású cipő teljes körű védelmet nyújt a lábnak, beleértve az acélbetéttel ellátott lábujjvédőt, a középtalpat védelmet és a talpvédelmet is. Ez a cipő tökéletes védelmet nyújt a sérülések, szúrások és csúszások ellen.

  2. Vízállóság: A WR jelölés azt jelzi, hogy ez a cipő vízálló, így ideális választás olyan munkakörnyezetekben, ahol nedves vagy esős körülmények vannak. A vízálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a viselője szárazon és kényelmesen maradjon, még nedves körülmények között is.

  3. Elektrosztatikus Védelem (ESD): A cipő ESD jelöléssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elektrosztatikus kisüléseket kezelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezáltal megakadályozza az elektrosztatikus töltések felhalmozódását és a munkavégzés során keletkező elektrosztatikus kisülések okozta károkat.

  4. Kényelem: A cipő anatómiailag kialakított, hogy biztosítsa a viselője maximális kényelmét. A légáteresztő anyagok és a párnázott talpbetét segít csökkenteni a láb fáradtságát, így akár hosszú munkanapok során is kényelmesen viselhető.

  5. Tartósság: A TOP ELITE MERLIN LOW S3 WR ESD SRC védőcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különféle kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a cipő hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcionalitását.

A TOP ELITE MERLIN LOW S3 WR ESD SRC védőcipő a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet nyújtja minden munkavállalónak az ipari környezetben. Legyen szó építőipari munkáról, logisztikai tevékenységekről vagy bármilyen más ipari területről, ez a cipő megfelel minden elvárásnak és biztosítja a biztonságot és a kényelmet minden körülmények között.

TOP ELITE MERLIN LOW S3 WR ESD SRC VÉDŐCIPŐ

 

TOP ELITE O LIGHT VÉDŐFÉLCIPŐ S3 ESD SRC: Kiváló Védelem és Könnyedség

A TOP ELITE O LIGHT Védőfélcipő S3 ESD SRC a kényelem és a védelem tökéletes egyensúlyát kínálja minden munkavállaló számára. Ez a cipő kiváló minőségű anyagokból készül, és kifejezetten azoknak a munkavállalóknak lett tervezve, akiknek fontos a kényelem és a biztonság a munkahelyen.

Főbb Jellemzők:

  1. Teljeskörű Védelem: A TOP ELITE O LIGHT Védőfélcipő S3 ESD SRC teljeskörű védelmet nyújt a lábnak. Az S3 besorolásnak megfelelően tartalmazza az acélbetéttel ellátott lábujjvédőt és a középtalpat védelmet, ami hatékonyan véd a sérülések és szúrások ellen. Az SRC csúszásgátló talp kiváló tapadást biztosít mindenféle felületen, így minimalizálva az esések kockázatát.

  2. Elektrosztatikus Védelem (ESD): A cipő ESD jelöléssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elektrosztatikus kisüléseket kezelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezáltal megakadályozza az elektrosztatikus töltések felhalmozódását és a munkavégzés során keletkező elektrosztatikus kisülések okozta károkat.

  3. Könnyedség: Az O LIGHT Védőfélcipő kivételesen könnyű, így ideális választás olyan munkakörnyezetekben, ahol a hosszú ideig tartó mozgás és a folyamatos állás fontos szerepet játszik.

  4. Kényelem: A cipő kialakítása és anyaga lehetővé teszi a kényelmes viseletet a hosszú munkanapok során is. A légáteresztő anyagok és a párnázott talpbetét segítenek csökkenteni a láb fáradtságát és biztosítják a megfelelő légáramlást a cipő belsejében.

  5. Tartósság: A TOP ELITE O LIGHT Védőfélcipő strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az ipari környezet különféle kihívásainak. Az erős varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a cipő hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcionalitását.

A TOP ELITE O LIGHT Védőfélcipő S3 ESD SRC ideális választás minden munkavállaló számára, aki kényelmet, könnyedséget és teljes körű védelmet szeretne a munkahelyén. Legyen szó építőipari munkáról, logisztikai tevékenységekről vagy bármilyen más ipari területről, ez a cipő garantálja a biztonságot és a kényelmet minden körülmények között.

TOP ELITE O LIGHT VÉDŐFÉLCIPŐ S3 ESD SRC