PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

Az Irudek Light Plus 4 testheveder egy kiemelkedően népszerű ötpontos testheveder

Vida Gabi
2024.03.01 09:31
Az Irudek Light Plus 4 testheveder egy kiemelkedően népszerű ötpontos testheveder

a magas munkabiztonsági követelményeket támasztó ipari környezetekben.

Az Irudek Light Plus 4 testheveder egy kiemelkedően népszerű ötpontos testheveder a magas munkabiztonsági követelményeket támasztó ipari környezetekben. Ez az eszköz ideális választás mindazok számára, akik fontosnak tartják a biztonságot és a kényelmet a munkavégzés során. Az alábbiakban összefoglaljuk, miért érdemes ezt a testhevedert választani, és kiemeljük azokat az előnyöket, amelyek az Irudek Light Plus 4 hevedert a piac egyik legnépszerűbb termékévé teszik.

Kiemelkedő Biztonság

  • Ötpontos Rögzítés: Az ötpontos rögzítési rendszer maximális védelmet nyújt a zuhanásból eredő sérülésekkel szemben, biztosítva a test optimális eloszlását a zuhanás energia elnyelésekor.
  • EN 361 Szabvány: Az Irudek Light Plus 4 testheveder megfelel az EN 361 szabványnak, amely a teljes testhevederekre vonatkozó európai biztonsági előírásokat határozza meg.

Kényelem és Rugalmasság

  • Állítható Méret: A testheveder több ponton is állítható, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és a viselőkényelmet minden felhasználó számára.
  • Könnyű Anyaghasználat: Az eszköz könnyű, de ellenálló anyagokból készül, amelyek nem nehezítik a munkavégzést, mégis erős védelmet nyújtanak.

Széleskörű Alkalmazhatóság

  • Univerzális Használat: Az Irudek Light Plus 4 testheveder széles körben alkalmazható különböző iparágakban, beleértve az építőipart, magasban végzett munkálatokat és a szélenergia szektort.
  • Kompatibilitás: Kompatibilis más Irudek biztonsági eszközökkel és rendszerekkel, így a felhasználók számára egyszerű a teljes biztonsági felszerelésük összeállítása.

Elérhetőség és Támogatás

  • Nagy Raktárkészlet: Cégünk nagy raktárkészlettel rendelkezik az Irudek Light Plus 4 testhevederekből, így képesek vagyunk gyorsan reagálni még a nagyobb megrendelésekre is.
  • Szaktanácsadás: Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen a megfelelő testheveder kiválasztásában és a használattal kapcsolatos tanácsokkal.

Az Irudek Light Plus 4 testheveder ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a biztonság és a kényelem terén. Az eszköz népszerűsége a magas minőségű kialakítás, a felhasználóbarát jellemzők és a biztonsági előírásoknak való megfelelés révén magától értetődő. Ha Ön is magas szintű védelmet keres magasban végzett munkáihoz, válassza az Irudek Light Plus 4 testhevedert, mely most nagy mennyiségben elérhető cégünknél, így biztosítva az azonnali és megbízható szállítást.