PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

munkaruha

Top Munkaruházat: Raktárkészletről Azonnal Átvehető munkavédelmi szaküzletünkben

Munkaruha, Top munkaruházati termékek széles választéka akár másnapi szállítással

Cégünk örömmel kínálja Top munkaruházatának négy kiemelkedő típusát, melyek közvetlenül raktárkészletünkből azonnal elérhetők a munkavédelmi szaküzletünkben:

1. Top Nova Munkaruházat:

  • Környezetbarát és Biztonságos Viselet:
    • A Nova sorozat környezetbarát anyagokból készül, minimalizálva a környezeti terhelést.
    • Megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.

2. Top Green Munkaruházat:

  • Környezetbarát és Biztonságos Viselet Fehér, Kék, Zöld, Szürke Színekben:
    • Kiváló minőségű munkaruházat, melynek kialakításában hangsúlyt kapott a kényelem és a biztonság.
    • Elérhető különböző színválasztékokban a vállalat arculatának harmonizálásáért.

3. Top Flame Munkaruházat:

  • Lángálló Védelem:
    • A Flame sorozat kifejezetten lángálló tulajdonságokkal rendelkezik, megvédve a viselőjét a tűzveszélyes környezetekben.
    • Modern design és kényelmes viselet.

4. Top Phoenix Munkaruházat:

  • Kiváló Védelem és Kényelem:
    • Erős és strapabíró anyagok garantálják a hosszú élettartamot.
    • Vízálló, lángálló és egyéb védelmi tulajdonságok az ipari környezetek igényeihez igazítva.

Raktárkészlet és Átvétel:

  • A Top munkaruházat négy típusát állandóan frissítjük raktárkészletünkben, hogy mindenki számára biztosítsuk a megfelelő méretválasztékot.
  • Munkavédelmi szaküzletünkben azonnal átveheti a kiválasztott termékeket, hogy gyorsan és hatékonyan felkészülhessen munkája során felmerülő kihívásokra.

A Top munkaruházat kiváló minőséget és funkcionalitást kínál azoknak, akik a munkavédelmi felszereléseikben a legmagasabb szabványokat várják el. Legyen szó környezetbarát megoldásokról, lángálló védelemről vagy egyszerűen a mindennapos munkavégzésről, a Top termékei kielégítik az elvárásokat.

Top Flame Lángálló Munkaruha: A Biztonság és Kényelem Szimbiózisa

A Top Flame lángálló munkaruha a legmagasabb szintű védelmet nyújtja azoknak, akik kitéve vannak a lángoknak és hőnek munkavégzés közben. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a Top Flame lángálló munkaruházat jellemzőit, előnyeit, és azt, hogy miért érdemes ezt a terméket választani a munkavédelmi szektorban.

1. Kiváló Lángállóság:

A Top Flame munkaruha az EN ISO 11612 szabvány szerinti lángállósági követelményeknek felel meg. Ennek eredményeként a munkavállalók teljeskörű védelmet élveznek a hő- és lánghatások ellen. A lángálló anyagok megakadályozzák a ruha gyors égését, csökkentve ezzel a sérülés kockázatát.

2. Hőszigetelés és Hőállóság:

A lángálló munkaruha nem csupán a lángokkal való érintkezés ellen nyújt védelmet, hanem kiváló hőszigetelést és hőállóságot is biztosít. Ennek köszönhetően a munkavállalók a magas hőmérsékleteknek is ellenállhatnak, minimális kényelmetlenség mellett.

3. Kényelmes Viselet:

A Top Flame lángálló munkaruházat kialakítása során a kényelemre is kiemelt figyelmet fordítottak. Légáteresztő anyagokból készül, amelyek lehetővé teszik a bőr lélegzését és csökkentik a hőstresszt. A kényelmes viselet hozzájárul a munkavállalók hatékonyabb és produktívabb munkavégzéséhez.

4. Kiváló Tartósság:

A lángálló munkaruházatnak kiemelt szerepe van a tartósság terén. A Top Flame termékek strapabíró anyagokból készülnek, ellenállva a külső hatásoknak, kopásnak és szakadásnak. Ez hosszú élettartamot biztosít, csökkentve a ruha gyakori cseréjéből adódó költségeket.

5. Szabványoknak Való Megfelelés:

A Top Flame lángálló munkaruha megfelel az európai szabványoknak és minőségi követelményeknek. Ez biztosítja, hogy a termék minden olyan elvárásnak eleget tesz, amelyet a munkavédelmi és ipari szakemberek támaszthatnak.

6. Ergonómikus Kialakítás:

A lángálló munkaruhák ergonómikus kialakítása növeli a munkavállalók mozgásszabadságát, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén és kényelmesen végezhessék feladataikat. Az ergonómiai szempontoknak való megfelelés segít a munkavállalók kényelmének és hatékonyságának növelésében.

7. Sokoldalú Felhasználhatóság:

A Top Flame lángálló munkaruha kiválóan alkalmazható számos ipari területen, beleértve az olajipart, vegyipart, energetikát, valamint a hegesztést és egyéb láng- vagy hőhatásoknak kitett munkafolyamatokat.

A Top Flame lángálló munkaruházat egyszerre biztosítja a munkavédelem, a kényelem és a tartósság előnyeit, kivételesen magas színvonalon. A vállalatok és munkavállalók számára egyaránt kiváló választás a biztonságos munkavégzéshez.

Top Flame Lángálló Munkaruha kabátTop Flame Lángálló Munkaruha derekas nadrágTop Flame Lángálló Munkaruha kantáros nadrág

Top Green Munkaruha: Környezetbarát és Biztonságos Viselet

A Top Green munkaruházat kiemelkedő minőségű és környezetbarát megoldásokat kínál a munkavédelmi és ipari szektorban. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a termékcsaládnak a jellemzőit, előnyeit, valamint azt, hogy miért érdemes ezt a környezettudatos munkaruházatot választani.

1. Kiváló Minőség és Tartósság:

A Top Green munkaruházat magas minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső hatásoknak, kopásnak és szakadásnak. A kiváló tartósság garantálja a hosszú élettartamot, csökkentve ezzel a ruházat gyakori cseréjéből adódó költségeket.

2. Környezetbarát Anyagok:

A Top Green munkaruházat kifejezetten környezetbarát anyagokból készül. A gyártás során a fenntarthatóság elvei vezérlik, így minimalizálva a környezeti terhelést. Ezáltal a termék környezettudatos választást kínál azoknak a vállalatoknak és munkavállalóknak, akik fontosnak tartják a környezeti felelősségvállalást.

3. Ergonómikus Kialakítás:

A Top Green munkaruházat ergonómiai szempontokat is figyelembe vesz. Az ergonómikus kialakítás növeli a munkavállalók mozgásszabadságát és kényelmét, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban és kényelmesebben végezhessék feladataikat.

4. Széles Termékválaszték:

A Top Green munkaruházat széles termékválasztékkal rendelkezik, amely magában foglalja a munka- és védőruházatot, lábbeliket és kiegészítőket. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egységes és környezetbarát munkaruházati megoldást válasszanak személyzetük számára.

5. Kényelmes Viselet:

A munkavállalók kényelme kulcsfontosságú a hatékony munkavégzéshez. A Top Green munkaruházat légáteresztő anyagokat alkalmaz, amelyek biztosítják a bőr lélegzését és csökkentik a hőstresszt. A kényelmes viselet hozzájárul a munkavállalók teljesítményének növeléséhez.

6. Kiemelkedő Munkavédelem:

A Top Green munkaruházat a munkavédelmi szabványoknak megfelelően készül, garantálva a megfelelő védelmet a munkavégzés során. A biztonságos és megbízható munkaruházat segít csökkenteni a munkahelyi balesetek és sérülések kockázatát.

A Top Green munkaruházat a minőség, kényelem és környezettudatosság tökéletes egyensúlyát kínálja, így ideális választás mindazoknak, akiknek fontos a környezettudatos szemlélet és a biztonságos munkavégzés.

Top Green Munkaruha kabátTop Green Munkaruha kantáros nadrágTop Green Munkaruha derekas nadrág

Top Nova Munkaruha: Környezetbarát és Biztonságos Viselet

A Top Nova munkaruházat egy kiváló minőségű és környezetbarát választás, amely fehér, kék, zöld és szürke színválasztékkal rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a termékcsaládnak a jellemzőit, előnyeit, valamint azt, hogy miért érdemes ezt a környezettudatos munkaruházatot választani.

1. Kiváló Minőség és Tartósság:

A Top Nova munkaruházat magas minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső hatásoknak, kopásnak és szakadásnak. A kiváló tartósság garantálja a hosszú élettartamot, csökkentve ezzel a ruházat gyakori cseréjéből adódó költségeket.

2. Környezetbarát Anyagok:

A Top Nova munkaruházat kifejezetten környezetbarát anyagokból készül. A gyártás során a fenntarthatóság elvei vezérlik, így minimalizálva a környezeti terhelést. Ezáltal a termék környezettudatos választást kínál azoknak a vállalatoknak és munkavállalóknak, akik fontosnak tartják a környezeti felelősségvállalást.

3. Ergonómikus Kialakítás:

A Top Nova munkaruházat ergonómiai szempontokat is figyelembe vesz. Az ergonómikus kialakítás növeli a munkavállalók mozgásszabadságát és kényelmét, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban és kényelmesebben végezhessék feladataikat.

4. Színes Választék:

A Top Nova munkaruházat változatos színskálával rendelkezik, beleértve a fehér, kék, zöld és szürke árnyalatokat. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalatok színes és egységes megjelenést biztosítsanak személyzetük számára.

5. Kényelmes Viselet:

A munkavállalók kényelme kulcsfontosságú a hatékony munkavégzéshez. A Top Nova munkaruházat légáteresztő anyagokat alkalmaz, amelyek biztosítják a bőr lélegzését és csökkentik a hőstresszt. A kényelmes viselet hozzájárul a munkavállalók teljesítményének növeléséhez.

6. Kiemelkedő Munkavédelem:

A Top Nova munkaruházat a munkavédelmi szabványoknak megfelelően készül, garantálva a megfelelő védelmet a munkavégzés során. A biztonságos és megbízható munkaruházat segít csökkenteni a munkahelyi balesetek és sérülések kockázatát.

A Top Nova munkaruházat a minőség, kényelem és környezettudatosság tökéletes egyensúlyát kínálja, így ideális választás mindazoknak, akiknek fontos a környezettudatos szemlélet és a biztonságos munkavégzés.

Top Nova Munkaruha kabátTop Nova Munkaruha derekas nadrágTop Nova Munkaruha kantáros nadrág

Top Nova Munkaruha Jólláthatósági Színben

A Top Nova Munkaruházat kiváló választás a jólláthatósági színek iránt érdeklődők és azok számára, akik biztonságos munkavégzést keresnek rossz látási viszonyok között. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a termékcsaládnak a jellemzőit, minősítéseit és a szabványoknak való megfelelését.

1. Jólláthatósági Színek:

A Top Nova Munkaruházat jólláthatósági színekben kapható, amelyek általában a következők: narancssárga, sárga vagy más élénk színek. Ezek a színek a napfény vagy működtethető fényforrások hatására könnyen észlelhetőek, növelve ezzel a munkavállalók láthatóságát a munkahelyi környezetben.

2. Minősítések és Szabványok:

A Top Nova Munkaruházat megfelel a jólláthatósági munkaruhákra vonatkozó szigorú minősítéseknek és szabványoknak. Ezek a minősítések biztosítják, hogy a termék megfeleljen a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak. Fontos szabványok lehetnek például az EN ISO 20471 vagy az ANSI/ISEA 107, amelyek specifikus követelményeket támasztanak a jólláthatósági munkaruhákhoz.

3. Változatos Kialakítás:

A Top Nova Munkaruházat jólláthatósági színben kapható különböző típusokban és stílusokban. Legyen szó mellényről, kabátról vagy nadrágról, a termékcsalád kiterjedt választékkal rendelkezik, így minden munkaterület és igény számára megtalálható a megfelelő viselet.

4. Biztonságos Munkavégzés:

A jólláthatósági színek nem csupán a munkavállalók láthatóságát növelik, hanem hozzájárulnak a munkahelyi biztonság javításához is. Az egyértelműen látható munkaruházat segít csökkenteni a baleseti kockázatokat, különösen azokon a területeken, ahol rossz látási viszonyok vagy alacsony fényviszonyok vannak.

5. Kényelmes Viselet:

A Top Nova Munkaruházat a kényelmet sem hanyagolja el. Az ergonómikus kialakítás és a lélegző anyagok hozzájárulnak a munkavállalók kényelméhez, még hosszabb munkaidőn keresztül is.

A Top Nova Munkaruházat jólláthatósági színben ideális választás azoknak, akik a láthatóság és a biztonság mellett kényelmet és minőséget is keresnek a munkavégzés során.

Top PHOENIX Munkaruha: Kényelem és Tartósság Ötvözete

A Top PHOENIX Munkaruha egy olyan termékcsalád, amely kényelmet és tartósságot kínál a munkavállalók számára a mindennapi munkavégzés során. Azok számára tervezték, akik értékelik a minőséget és a funkcionalitást, ezek a munkaruhák egyedülálló kombinációját nyújtják az esztétikának és a praktikumnak.

Főbb Jellemzők:

  1. Kiváló Minőség: A Top PHOENIX Munkaruhák kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak, a szakadásnak és a különböző munkakörülményeknek.

  2. Funkcionalitás: A tervezésnél a funkcionalitás volt az elsődleges szempont. A ruházat olyan elemekkel van ellátva, mint praktikus zsebek, erős varrások és állítható szabályozók, hogy megkönnyítsék a munkát és növeljék a kényelmet.

  3. Stílusos Kialakítás: Nem csak a funkciókban, de a megjelenésben is gondosan kidolgozottak. A Top PHOENIX Munkaruhák modern stílusban készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a viselőjük stílusosan és magabiztosan lépjen fel a munkahelyen.

  4. Változatos Kínálat: A Top PHOENIX Munkaruhák kínálata széles skálát ölel fel, így minden munkakörhöz és igényhez megtalálható a megfelelő darab. Legyen szó építőipari, kereskedelmi vagy szolgáltatói munkáról, mindenki megtalálja a számára ideális munkaruhát.

A Top PHOENIX Munkaruhák nem csupán ruhadarabok, hanem egy teljes értékű megoldás a munkavállalók számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak a kényelemre, a biztonságra és a stílusra a munkahelyen. Legyen szó kemény fizikai munkáról vagy irodai tevékenységről, ezek a munkaruhák biztosítják, hogy mindenki magabiztosan és hatékonyan végezhesse feladatait.

 

TOP PHOENIX P HI-VIS Munkaruha: Biztonság és Láthatóság a Legmagasabb Szinten

A TOP PHOENIX P HI-VIS Munkaruhái azok számára lettek tervezve, akik fontosnak tartják a biztonságot és a láthatóságot a munkahelyen. Ezek a ruházatok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a viselőjük mindig jól látható legyen, különösen olyan környezetekben, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen.

Főbb Jellemzők:

  1. Magas Láthatóság: A TOP PHOENIX P HI-VIS Munkaruhák fényvisszaverő csíkokkal vagy panelekkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy a viselőjük jól látható legyen rossz fényviszonyok között is, például sötétben vagy ködös időben.

  2. Kényelem és Mozgásszabadság: Bár kiemelkedő figyelmet fordítanak a láthatóságra, a kényelem és a mozgásszabadság sem szenved hiányt. Az ergonomikus kialakításnak és a rugalmas anyagoknak köszönhetően a viselője szabadon mozoghat és kényelmesen dolgozhat akár egész nap.

  3. Tartósság: Az anyagok és varrások kiváló minőségűek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak a ruházatnak, még a nehéz körülmények között is.

  4. Megfelelőség a Biztonsági Szabványoknak: A TOP PHOENIX P HI-VIS Munkaruhák minden fontos biztonsági szabványnak megfelelnek, így biztos lehet benne, hogy viselése megfelel az előírásoknak és biztonsági előírásoknak.

A TOP PHOENIX P HI-VIS Munkaruhák nemcsak a biztonságot garantálják a viselőjük számára, hanem stílusosak és modernek is. Ezek a ruhák ideális választások minden olyan munkahelyen, ahol a láthatóság kulcsfontosságú, és ahol a munkavégzés komfortos és hatékony körülmények között történik. Legyen szó építőipari munkáról, közúti munkavégzésről vagy más veszélyes környezetben végzett tevékenységekről, a TOP PHOENIX P HI-VIS Munkaruhák biztosítják a biztonságot és a megfelelő védelmet minden körülmények között.

 

A TOP FALCON FLUO HI-VIS 4 IN 1 PILÓTA DZSEKI kiváló választás a jólláthatósági munkaruhát keresők számára.

 

Ez a dzseki kiemelkedően magas láthatóságot biztosít, ami különösen fontos munkavégzés során alacsony fényviszonyok között vagy rossz időjárási körülmények között. Íme néhány ok, amiért ez a dzseki ideális választás lehet:

  1. Kiemelt Biztonság: A fluoreszkáló színek és a fényvisszaverő csíkok maximális láthatóságot biztosítanak, ami növeli a viselő biztonságát az úton vagy építkezéseken dolgozva, ahol fontos a járművek vagy gépek figyelmeztetése a munkavállalók jelenlétére.

  2. Vízállóság: A dzseki vízálló anyagokból készül, így megvédi a viselőt az esőtől és más nedvességtől. Ez különösen fontos, ha a munka kinti körülmények között zajlik, vagy ha az időjárás változékony.

  3. Sokoldalú Funkcionalitás: A 4 IN 1 design lehetővé teszi a dzseki alkalmazkodását az aktuális munkakörülményekhez és időjáráshoz. Például a levehető ujjak lehetővé teszik, hogy a dzseki könnyedén átalakuljon egy hűvösebb időben való viseléshez.

  4. Kényelem: A párnázott belső részek és a légáteresztő anyagok gondoskodnak a viselő kényelméről. Ez lehetővé teszi a hosszú munkaidőn keresztüli viselést anélkül, hogy a mozgás szabadsága korlátozva lenne.

  5. Tartósság: A strapabíró kialakításnak köszönhetően ez a dzseki hosszú élettartamot biztosít, ellenállva az ipari környezet különféle kihívásainak.

A TOP FALCON FLUO HI-VIS 4 IN 1 PILÓTA DZSEKI tehát nemcsak a biztonságot és a láthatóságot biztosítja a viselőjének, hanem kényelmes és sokoldalú viseletet is nyújt a munkavégzés során. Ezért kiváló választás lehet mindazoknak, akik kiemelten fontosnak tartják a jó láthatóságot és a praktikus munkaruha funkciókat.