PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

3M SZŰRŐBETÉTEK ISMERTETÉSE

Vida Gabi
2024.03.13 09:14
3M SZŰRŐBETÉTEK ISMERTETÉSE

A 3M egyik erőssége a munkavédelmi termékek területén a légzésvédő eszközök kínálata, amely magában foglalja a különféle szűrőbetéteket is. Ezek a betétek speciálisan arra tervezettek, hogy a különböző munkakörnyezetekben hatékony védelmet nyújtsanak a gázok, gőzök, porok és egyéb részecskék ellen. Íme egy rövid ismertető a kérdezett 3M szűrőbetétekről és azok jellemzőiről:

3M 6057 ABE1

Ez a szűrőbetét széles körben alkalmazható gázok és gőzök elleni védelemben, beleértve az A1 csoportba tartozó szerves gőzöket (pl. oldószerek), B1 - az anorganikus gázokat és gőzöket (pl. klór, hidrogén-cianid) és E1 - a kénsav és egyéb savak gőzeit. Kiválóan használható vegyipari folyamatok, laboratóriumi munkák során.

3M 6059 ABEK1

Ez a multifunkciós szűrőbetét széles védelmet nyújt szerves, anorganikus, savas gázok és gőzök, valamint ammóniát és ammónia származékok ellen. Azok számára ideális, akik változatos környezetben dolgoznak, ahol többféle veszélyforrással is számolniuk kell.

3M 5911 P1 R

Ez egy részecskeszűrő betét, amely elsősorban por, köd és füst ellen nyújt védelmet. Alkalmas például építkezések, faipari munkák során keletkező porok elleni védelemre. Ez a típus különösen a finom porokkal szemben hatékony.

3M 501 Adapter

Ez az adapter szükséges ahhoz, hogy a 3M sorozatú előszűrőket, mint a 3M 5911, használni lehessen a 6000 és 7000 sorozatú félálarcok és teljes álarcok szűrőbetéteivel. Egyszerűsíti a szűrőbetétek cseréjét és bővíti a kombinálási lehetőségeket.

3M 2125 P2

Ez a részecskeszűrő betét védelmet nyújt finom porok, ködök és füst részecskék ellen. A P2 besorolás azt jelenti, hogy közepes szintű védelmet nyújt a részecskék ellen, alkalmas például építőipari munkák vagy fafeldolgozás során.

A fenti 3M légzésvédő szűrőbetétek különböző veszélyforrásokkal szemben nyújtanak védelmet, így fontos, hogy a munkavégzés során pontosan meghatározzuk a veszélyeket és ennek megfelelően válasszuk ki a megfelelő szűrőbetétet. Minden esetben figyelembe kell venni a munkakörülményeket és a lehető legjobban illeszkedő védelmet biztosítani. A 3M széles körű kínálata lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját szükségleteinek megfelelő megoldást.