Munkavédelmi Blog

Tudnivalók a munkavédelmi kesztyűkről

2016.06.20 16:19

Számtalan olyan iparág létezik, ahol fontos a kezek védelme, mint például az építőipar, mezőgazdaság, vegyipar és még sorolhatnánk.

Tudnivalók a munkavédelmi kesztyűkrőlSzámtalan olyan iparág létezik, ahol fontos a kezek védelme, mint például az építőipar, mezőgazdaság, vegyipar és még sorolhatnánk. Természetesen minden területen más és más védelem szükséges, így a munkavédelmi kesztyűk tulajdonságai is eltérőek.

Léteznek olyan munkavédelmi kesztyűk, melyek úgy lettek kialakítva, hogy ellenálljanak a hőnek, áramnak és bizonyos felületi súrlódásoknak. Ezeket főként az építőiparban, illetve a tűzoltóság köreiben alkalmazzák, így védve a munkások kezét az esetleges sérülésektől. A munkavédelmi kesztyűk másik típusai ellenállnak bizonyos maró hatású anyagoknak és vegyszereknek, mely tulajdonságokat a vegyiparban kamatoztatják. Léteznek emellett más kialakítással megáldott kesztyűk is, így minden szakterület megtalálhatja a számára ideális verziót.

Ha Önnek is minőségi munkavédelmi kesztyűre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és tekintse meg sokszínű kínálatunkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!