Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434 

FEJVÉDELEM

Bővebben a fejvédelemről

Veszélyes munka esetén a fej védelme kiemelten fontos, hiszen nem csak kifejezetten a fejet védi, hanem az egész testet, a fejet érő káros hatások csökkentésével vagy megszüntetésével. Fontos, hogy mindig az adott munka esetén fennálló veszélyeket együttesen vegyük figyelembe és eszerint válasszunk munkavédelmi sisakot.

Általános követelményként elmondható, hogy a munkavédelmi sisaknak meg kell állítania a leeső tárgyakat anélkül, hogy az a koponyával érintkezne, a lehető legkisebb erőhatást adja át a fejnek, mindemellett kényelmesnek kell lennie.

Európában alapvetően kétféle szabvány létezik a fejvédelmi eszközökre: EN 397 jelöléssel vannak ellátva az ipari védősisakok, EN 802 pedig az ütésálló sapkákat jelzi.

Az ipari védősisakok két szerkezeti egységből állnak, ezek együttesen fejtik ki a megfelelő védelmi hatást. A külső héj a fejet ért ingert közvetlenül felfogja és csillapítja, a sisakbetét az ezután megmaradó ütési energiát egyenletesen eloszlatja a fejen.

Fejvédelmi eszközökért és megfelelő munkavédelmi ruházatért forduljon hozzánk, hiszen csak kiváló minőségű termékekkel várjuk!


18termék 118
18termék 118
Szűrés
SZÍN