Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434 

HALLÁSVÉDELEM13termék 113
13termék 113

Óvja hallását munka közben is!

Munkánk során sokszor találkozhatunk olyan helyzetekkel, amikor az elvégzendő munka már-már fület sértő zajjal jár. A nyár közeledtével egyre többen kezdenek neki az építkezésnek, ilyenkor is hangos munkálatokra számíthatunk. Általában a zajforrás közelében élő emberek számára is nagyon zavaró tud lenni, aki pedig a közvetlen közelében van, még intenzívebb a negatív hatás.

 

Ezek a rendkívül hangos munkálatok nem csak zavaró hatással vannak a dolgozókra, hanem a megfelelő hallásvédelem nélkül, súlyos problémákat okozhatnak a hallójáratokban. A fül védelme érdekében tehát érdemes füldugót vagy fültokot használni, amely meggátolja az erős zaj okozta káros hatásokat, így nem sérül a hallásunk. 

 

Kínálatunkban számos füldugó és fültok közül választhat, melyek kiváló minőségben készültek, hiszen arra törekszünk, hogy biztonságos és egyben kényelmes munkavégzést biztosítsunk vásárlóinknak! Válogasson webáruházunk termékei között, és munkavédelemmel kapcsolatos információkért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

óvja hallását munka közben

 

Tudnivalók a zajártalomról

Bizonyos munkakörök az emberi fül számára egészséges zajszintet meghaladó hangerővel járnak. Ez hosszú távon végzetes következményekkel jár az egészségre nézve, így fontos a megfelelő védőruházat, a hallásvédelmet biztosító kiegészítők alkalmazása.

 

Melyek a zajártalom tünetei? Az első, korai tünetek elsődlegesen még az idegrendszerre gyakorolnak hatást, így idegesség, türelmetlenség, fáradtság, izzadás és álmatlanság jelentkezik. A következő szint már a fülzúgás, fülcsengés, majd hosszú távon a tartós halláskárosodás, részleges vagy akár teljes süketség.

 

A munkavédelmi előírásoknak megfelelően minden olyan esetben kötelező a védőeszköz használata, ahol a zajszint tartósan 80 decibel fölött van. Ezt sok helyen nem tartják be, vagy nem veszik komolyan, pedig a fülbe jutó ártalmas szintű hangnyomás nem csak átmenetileg, de véglegesen is egészségügyi károkat okozhat.

 

Figyeljen oda a zajártalomra, és védekezzen ellene minőségi védőfelszerelés használatával! Válogasson hallásvédelmi eszközeink kínálatából!

 

Tudnivalók a zajártalomról

Szűrés
GYÁRTÓ
SZABVÁNY
SNR ÉRTÉK